Çiftin arabada seslendirdiği şarkıda, Biz yeni gelmedik, geri geldik sözleri dikkat çekti. Dilan Polat, Kasım 2023’te tutuklanmış ve Ağustos 2024’te serbest bırakılmıştı. Eşi Engin Polat ise Dilan Polat’tan kısa süre sonra, 19 Ağustos’ta tahliye oldu.

Dilan Polat, yeni şarkı çıkardı: Biz yeni gelmedik, geri geldik

‘’Yeni gelmedik, geri geldik’’ 

Dilan Polat geçtiğimiz haftalarda ''Sosyal medyayı eskisi gibi kullanmayacağım'' demişti ve hemen sonrasında eskisi gibi paylaşımlar yapmaya başlamıştı. Yaptığı paylaşımlarla takipçilerinden tepki gören Polat, eşinin de paylaşımlarını gördüğünü ve bununla bir sorunu olmadığını söylemişti.

Gündemden düşmeyen Dilan Polat bu kez de yeni şarkı çıkardığını duyurarak gündeme yerleşti. Şarkısının kısa bir bölümünü söylerken hikaye atan Dilan Polat’a eşi de eşlik etti.  Şarkıda geçen ‘’Yeni gelmedik, geri geldik’’ cümlesi sevenleri kadar sevmeyenleri de olan Polat'ın takipçilerinin dikkatini çekti.

Dilan Polat intihara mı kalkıştı? - Magazin Burada | Türkiye'nin En Büyük  Magazin Platformu

Ne Olmuştu?

Kasım 2023’te İstanbul merkezli 6 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlenmiş ve Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı. Çift, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla yargılanmıştı. Soruşturma kapsamında 27 şirkete kayyum atanırken, Dilan Polat, Engin Polat ve Sinem Sıla Doğu’nun da aralarında bulunduğu 16 kişi tutuklanmıştı. Şüpheliler, yapılan incelemeler sonucunda Haziran 2024’te adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sulh Ceza Hakimliği, bu tarihte Polat ailesinden Dilan Polat’ın kardeşleri Can ve Sinem Sıla Doğu’nun yanı sıra diğer sanıklar Can Polat, Gökay Bekar, Halit Polat ve birçok kişinin tahliyesine karar vermişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ