Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’nin Polonyalı yıldız oyuncusu Sebastian Szymanski’nin bu sezon yaşadığı performans düşüklüğü teknik heyet ve taraftarların canını sıkarken gündeme flaş bir iddia ortaya atıldı. 25 yaşındaki yıldız oyuncunun yeni adresi ülkesinde açıklandı.

SEBASTIAN SZYMANSKI, COMO YOLCUSU

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Sebastian Szymanski’nin ülkemizde kariyeri oldukça kısa sürdü. Polonya basınında yer alan habere göre; Serie A’nın yeni ve flaş takımı Sebastian Szymanski’yi kadrosuna katmak için yıldız 10 numara ve Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Kanarya’da bu sezon eleştiri oklarının hedefi haline gelen 1.74 boyundaki oyuncunun devre arası transfer döneminde Como’ya resmen imza atacağı haberin detaylarında açıklandı.

İLK GALATASARAY İLGİLENMİŞTİ

Fenerbahçe’nin Rus ekibi Dinamo Moskova’dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski ile ilk olarak Süper Lig’in bir diğer devi Galatasaray ilgilenmişti. O dönem Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili görevini üstlenen Erden Timur, Szymanski ile görüştüklerini ancak harcama limiti olmadıklarını ve sadece kiralık olarak kadroya katabileceklerinden dolayı bu transferin gerçekleşmediğini açıklamıştı. Başarılı oyuncu için daha sonra Fenerbahçe devreye girmiş ve bu transferde mutlu sona ulaşmıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ