ABD'li model Kendall Jenner, 3 Kasım'da doğum gününü kutladı. Jenner'a kardeşi Kylie Jener ve model arkadaşı Hailey Bieber eşlik etti. Doğum gününde beyaz uzun, omuzlarnı açıkta bırakan bir elbise giyerek prensesler gibi görünen Kendall, Instagram hesabından doğum günü paylaşımı yaptı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun sırtından hançerlendiği anlar! İnanılmaz görüntüler İşte Kılıçdaroğlu'nun sırtından hançerlendiği anlar! İnanılmaz görüntüler

Kendall Jenner'ın 4 pastayla doğum gününü kutlaması dikkat çekti. Ayçiçeği deseni ile süslenmiş pastayı kız kardeşi Kylie Jenner hediye etti.

İkinci pastanın üzerinde ise, "Doğum Günün Kutlu Olsun Kendall" yazıyordu. Üçüncü pastaya Kendall Jenner'ın fotoğrafı konulurken, 4. pastada, 'Yirmi Ateee' yazdığı görüldü.

Ali Koç bağıra çağıra açıkladı: Şikenin videoları elimde Ali Koç bağıra çağıra açıkladı: Şikenin videoları elimde

Doğum gününü sadece birkaç kişiyle kutlayan Kendall Jenner'ın o kadar pastayla ne yapacağı ise merak konusu oldu. Takipçileri, esprili yorumlar yapmadan edemedi. İşte bazı yorumlar: "Kendall 28. yaş gününe kilo alarak girmeyi planlıyor sanırım", "O pastalar 3 kişiye yetecek mi!"

Olay kadın Didem Soydan'dan olay cevap! Olay kadın Didem Soydan'dan olay cevap!

İşte Kendall Jenner'ın doğum günü fotoğrafları:

Zehra Güneş, Türkiye’ye "Güzele ne yakışmaz" dedirtti! Zehra Güneş, Türkiye’ye "Güzele ne yakışmaz" dedirtti!


 

Kaynak: ELİF KIZILÇAY