Didem Soydan'ın her açıklaması ve paylaşımı büyük ilgi uyandırıyor. Son paylaştığı pozlarla yine sosyal medyada büyük bir etki yaratan ünlü manken, takipçisinin "Oyuncu olmasın" yorumuna verdiği göndermeli yanıtla kısa sürede gündem oldu. Soydan'ın iddialı tarzı ve sosyal medyadaki etkileşimi, takipçileri tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Özgür Özel, eczacılıktan Atatürk’ün koltuğuna! Özgür Özel, eczacılıktan Atatürk’ün koltuğuna!

Instagram'da 731 bin takipçisi bulunan ünlü model, aynadan çektiği pozlarını ardı ardına paylaştı. Kısa sürede, bu paylaşımlara 12 binden fazla beğeni geldi.

Şevval Şahin son pozlarıyla olay yarattı! Bakan bir daha baktı Şevval Şahin son pozlarıyla olay yarattı! Bakan bir daha baktı


Didem Soydan, takipçilerinden gelen "Sen çok güzel bir detaysın", "Her zamanki gibi düşman çatlatıyorsunuz" ve "Didem Hanım, siz gerçek misiniz?" gibi yorumlara karşılık verirken, bir sosyal medya kullanıcısının "Didem Hanım, güzel bir sinema filminde oynamak size çok yakışır diye düşünüyorum.

O saldırının görüntüleri tüyler ürpertti! 260 kişi hayatını kaybetmişti! O saldırının görüntüleri tüyler ürpertti! 260 kişi hayatını kaybetmişti!


Aksiyon, gerilim, korku filmleri gibi. Bu arada her zamanki gibi çok güzelsiniz" mesajına duyarsız kalamadı.

Sosyal medyadaki reklama tıkladı, hayatının pişmanlığını yaşadı Sosyal medyadaki reklama tıkladı, hayatının pişmanlığını yaşadı

Takipçisine yanıt veren Didem Soydan, şu ifadeleri kullandı: 'Oyunculuk yeteneğim yok.

İnsanlar yeteri kadar kötüsüne maruz kalıyor zaten, ben işimde iyi olmaya çalışıyorum. Çok sevgiler.'

Dişil Enerjinin erkekler üzerinde etkisi! Erkekler kadınlarda ne sever? Dişil Enerjinin erkekler üzerinde etkisi! Erkekler kadınlarda ne sever?

Kaynak: haber merkezi