Cim-Bom çok uzun bir süredir Benfica'nın 31 yaşındaki 10 numarası Rafa Silva ile ilgileniyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Sarı-Kırmızılılar, yıldız isme 3 senelik kontrat önererek yanıtı beklemeye başladı.

Galatasaray'ın yıllık ücret olarak 4 milyon euronun biraz üzerinde bir rakamı masaya koyduğu kaydedildi. Aynı zamanda sözleşmede bonus maddeleri de bulunuyor. Rafa Silva'nın Avrupa ve Suudi Arabistan'dan da talipleri bulunuyor. Portekizli futbolcu bu sebeple kendisine gelebilecek tüm teklifleri görmek istiyor.

İNANILMAZ PERFORMANS

Geçtiğimiz sezon Portekiz Ligi'nde 30 karşılaşmaya çıkan Rafa Silva, Benfica adına 14 gol ve 12 asist kaydetti. 1.72 boyundaki futbolcu son derece iyi bir grafik çizdi. Benfica'nın mukavele yenileme tekliflerini görmezden gelen tecrübeli oyuncu, kesinlikle ayrılacak. Galatasaray da bu yarışın içine dahil oldu.

Mertens'i takımda tutan Sarı-Kırmızılılar, Belçikalı futbolcunun ilerleyen yaşı sebebiyle Rafa Silva'yı bitirmek istiyor. Ancak sonuç alınamazsa listedeki diğer alternatiflere bakılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ