Önümüzdeki sezon için mutlaka bir forvet takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor, çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-Mavililer son olarak İngiliz ekibi Sheffield United forması giyen Oli McBurnie için devreye girdi. 27 yaşındaki golcünün sözleşmesi sona erdi ve boşa çıktı.

Trabzonspor da futbolcunun menajerinden randevu istedi. Fırtına yakın zamanda gerçekleşecek buluşmada şartlarını iletecek. Ancak ilk gelen bilgilere göre; 1.88 boyundaki futbolcu, Bordo-Mavili formayı giymeye sıcak bakıyor.

19.1 MİLYONA ALINMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 21 karşılaşmaya çıkan Oli McBurnie, 6 gol ve 3 asistle mücadele etti. Tecrübeli isim 2019'da Swansea Kulübü'nden 19.1 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. İskoçya Milli Takımı'nda da 17 kez forma giyen Oli McBurnie, ülkesi adına gol kaydedemedi.

27 yaşındaki futbolcu için başka takımların da devrede bulunduğu konuşuluyor. Trabzonspor Yönetimi bu sebeple elini çabuk tutmak istiyor. Fırtına'da transfer operasyonu bitmeyecek. Bordo-Mavililer birçok bölge için arayışlarını sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ