Son zamanların en hızlı transfer sezonunu yaşıyor Fenerbahçe. Gelen oyunculara son olarak En Nesyri eklendi. Nesyri Türk futbol tarihinin en yüksek bonservisi ile transfer edilen oyuncusu oldu. Dile kolay 19,5 milyon Euro ve 4 yılda 8 taksitle ödenecek.

Nesyri Jose Mourinho’nun oyun sistemindeki en önemli kişilerden. Oyuncunun transferinde hocanın etkisi büyük. 5 yıllık sözleşmenin yarısı dolmadan yüksek bir bonservise satılabilir golcü oyuncu. Tabi bunda Fenerbahçe’nin avrupa macerası ve Nesyri’nin atacağı goller özne olacak.

Kadroyu oluşturan Fenerbahçe’de tek eksik olarak görülen bölge ise ön libero pozisyonu. İsmi geçen oyuncular heycan verici.Sander Berge, Sofyan Amrabat, Kovacic ve İbrahim Sangare hedef oyuncular. Mourinho’nun ilk sradaki ismi ise Berge. 

Berge 1.95 boyunda uzun top atabilen ve top kazanma konusunda çok önde ve Fenerbahçe’nin aradığı bir oyuncu.Tabi bu transfer için yine 15 milyon üzeri bir bonservis beklentisi var.Orta alan transferi için Agustos sonuna kadar bir süreç Fenerbahçe’yi bekliyor.

——

TFF KURULLARI VE TUTUMLARI

TFF başkanı değişti ve ilk olarak MHK istifası geldi, sonrasında ise diğer kurullar.

MHK başkanlığına “hakem operasyonu” yapan Ferhat Gündoğdu geldi. İlk icraat ise Abdülkadir Bitigen’in klasman düşürülmesi oldu. Erkan Özdamar ve Bitigen arındırıldı süperlig’den.

Sonrasında bir çok isim seminere çağrılmadı, bu da görev verilmeyeceğinin göstergesi. Bu iyi hamleler bakalım sezon içinde nasıl tecelli edecek.

İzleyip göreceğiz.