Lille maçı öncesi Fred Rodrigues’ten eksik ve orta saha krizi ile hazırlıklarını sürdürüyor Fenerbahçe.

Kriz demişken, bir de Ali Koç ile seçim sürecinde buzları eriten efsane başkan Aziz Yıldırım’a loca kalmaması krizi ile de baş başa camia. Buna az sonra değineceğim.

Fred yerine Avrupa kadrosuna Miha Zajc’ın alınması bir şok etkisi yarattı. Fred kariyerinde 8 maç kaçırmış fakat Fenerbahçe’de kaçırdığı maç sayısı şimdiden 20’yi bulacak.

Şanssızlık mı diyelim, göz mü diyelim bilemiyorum. 

Crespo neden yok sorularının cevabı ise Mourinho’nun Crespo’nun topu ayağında çok turması ve ters yöne atamadığı hızlı paslar diyebiliriz.

Hali hazırda İsmail Yüksek, Bartuğ, Krınic 6 numaraya alternatif olarak kadroda. Fakat Fred’in yerine sadece Mert Hakan ve devşirilerek İrfan Can oynayabilir, tedbir olarak kadroya bu tur için Zajc yazıldı. Panik yapmaya gerek yok Zajc takımdan ayrılacak.

Transfer sürecinde ise orta saha için artık bu hafta sonuç olur diye düşünüyorum. Son olarak Guido Rodriguez için teklif yapıldı ama oyuncu tercihini West Ham United’den yana kullandı.

Şimdi kalan alternatiflere baktığınızda Sofyan Amrabat teklif yapılmış ve Fiorentina’nın indirim yapması bekleniyor. Amrabat’ın Fenerbahçe tarafına evet dediğini söyleyeyim.

İbrahim Sangare ve Sander Berge isimleri ise hala gündemde. Sangare maliyeti sebebi ile zor bir transfer. Berge Amrabat’ın olmaması durumunda gidilecek isim.

Tabi daha yeni adaylar da var. Mesela Venezia’lı Tanner Tessmann Fenerbahçe’nin menajerler vasıtası ile durumunu sorduğu yeni bir aday.

Bakalım neler olacak.

——

Aziz Yıldırım’a Loca Kalmadı!

Seçim sürecinde barışarak camiayı sevindiren Efsane Başkan Aziz Yıldırım ve Başkan Ali Koç sonrasında Divan Kurulu toplantısında bir araya gelerek buzların tamamen erittiğini gösterdi.

Fakat gelin görün ki “artık maçlara geleceğim” diyen Aziz Yıldırım’a Loca kalmadı!

Yıldırım’ın loca talebine “hiç loca kalmadı” cevabı verilmesi bir realite içerse de hiç şık değil.

Aziz Yıldırım’ın kendi yaptığı statta loca bulamaması traji komik. Mevcut yöneticilerin, Ali başkana yakın kişilerin bir şekilde rica ile ikna edilip loca ayarlanabilirdi.

Ne yapsın kalmamış kabul edilir bir yanıt değil.

Hatırlatayım.

Loca’yı isteyen Aziz Yıldırım.

Umarım birliktelik yakalanmışken bu ahenk bozulmaz.

Süper Kupa;

Bu akşam oynanacak süper kupa maçı bu sezon maçların nasıl yönetileceğinin, hakemlerin ve Federasyonun tutumumun fragmanı olacak!

Hep birlikte izleyip göreceğiz.

Kupayı MHK değil takımlar kazansın isteyenlerdenim.