Trendyol Süper Lig’de son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da hareketli saatler yaşanıyor. Yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Cimbom’da teknik direktör Okan Buruk herkesi ters köşe yapacak bir hamle yaptı.

OKAN BURUK YENİ TRANSFERİN BİLETİNİ KESTİ

Üst üste 3’üncü şampiyonluk için mücadele veren Galatasaray’da yeni transfer ile yollar ayrılıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kopenhag’tan transfer edilen sağ bek oyuncusu Elias Jelert ile yolların ayrılması yönünde karar verdiğini yönetime iletti. 51 yaşındaki başarılı çalıştırıcının, Jelert’in performansından memnun olmadığı ve fizik olarak Süper Lig’e uyum sağlayamadığını bu yüzden de böyle bir karar aldığı iddia edildi.

KAAN AYHAN’A GÖREV VERECEK

Okan Buruk’un bundan sonra lig ve Avrupa maçlarında Elias Jelert’e rotasyon dışında forma vermeme kararı aldığı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın bu pozisyonda artık Kaan Ayhan’ı oynatacağı ve duruma göre gerekirse ara transfer döneminde yeni bir sağ bek transferi yapılması için yönetimden talepte bulunabileceği kaydedildi.

SERGE AURIER DE TUTMAMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun ortasında Sacha Boey’yi rekor bonservis bedeliyle Bayern Münih’e gönderen Galatasaray’da sağ bek pozisyonuna Nottingam Forest’ten Serge Aurier’i kadrosuna katmış ancak Fildişi Sahilli oyuncu da bekleneni verememiş ve sarı-kırmızılı formayı tamamı Süper Lig mücadeleleri olmak üzere 4 maçta toplamda sadece 71 dakika giyebilmişti.

Editör: Bedirhan Altundağ