Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Hakim Ziyech’in Türkiye kariyeri oldukça kısa sürdü. Bir süredir sakatlığı bulunan yıldız ve sarı-kırmızılılarda geleceği uzun süredir belirsizliğini koruyan Hakim Ziyech’in yeni adresi Suudi Arabistan oldu.

HAKIM ZIYECH İLE YOLLAR AYRILIYOR

Süper Lig devi Galatasaray’da ara transfer döneminde gerçekleşecek ilk ayrılık netleşti. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al-Ettifag, Hakim Ziyech’i kadrosuna katmak için Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Suudi Arabistan Pro Lig ekibinin, yıldız oyuncuyla da anlaştığı ve ara transfer döneminde bu transferin gerçekleşeceği haberin ayrıntılarında açıklandı.

6 MİLYON EURO ÖDEYECEKLER

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Hakim Ziyech için Al-Ettifag’ın ödeyeceği bonservis bedeli bilgisine de haberde yer verildi. Buna göre; Al-Ettifag, 31 yaşındaki oyuncu için Cimbom’a tam 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Hakim Ziyech’in Galatasaray ile sözleşmesinde 1 yıllık performans opsiyonu bulunuyor.

12 GOLLÜK KATKI VERDİ

Hakim Ziyech 2'nci sezonunu geçirdiği Galatasaray'da tüm kulvarlarda 27 maçta 1566 dakika süre buldu. Faslı oyuncu, bu sürelerde 8 gol ve 4 asist üretmeyi başararak skora etki etmeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ