Trendyol Süper Lig devi Galatasaray’ın yaz transfer döneminde Atalanta’ya yolladığı Nicolo Zaniolo için çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. İtalyan ekibinin en dikkat çeken transferi olmayı başaran Nicolo Zaniolo’da adeta evdeki hesap çarşıya uymadı. 25 yaşındaki yıldız oyuncu büyük bir düş kırıklığı yaşadı.

NICOLO ZANIOLO FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Süper Lig’in son 2 sezonunun şampiyonu Galatasaray, geçtiğimiz sezon Nicolo Zaniolo’yu İngiliz ekibi Aston Villa’ya kiralamıştı. Bu sezon başında da Atalanta’ya kiralanan İtalyan yıldız yine dikiş tutmadı. Öyle ki, Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini’nin Nicolo Zaniolo’ya forma şansı vermemesi kendisinden memnun olmadığı yönündeki iddiaları güçlendirdi. Zaniolo, Atalanta ile tüm kulvarlarda 3 resmi maçta sadece 51 dakika süre bulurken bu mücadelelerde 1 asist üretmeyi başardı.

OPSİYON MADDESİ VAR

Galatasaray’ın 6.4 milyon euro bedel karşılığında Atalanta’ya 1 sezonluğuna kiraladığı Nicolo Zaniolo’nun sözleşmesinde şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Buna göre; Zaniolo, Atalanta’nın sezon boyunca oynayacağı mücadelelerin %60’ında forma giyerse opsiyon maddesi devreye girecek. Atalanta, bu transfer için Galatasaray’a net 15.5 milyon euro bonservis ve en yüksek 2 milyon euro şarta bağlı bonus ödeyebilir.

Editör: Bedirhan Altundağ