YAZIYOR 6'LI TAHMİNLERİ:

İSTANBUL:

1.KOŞU: Koştukça iyi duruma gelen MEHMET BEY ilk önereceğimiz isimdir. 5 ay kadar dinlenen TUNÇYILMAZ, tekrar sentetik piste çıkacak olan TEKİN ŞAH  İstikrarlı yarışları ile ASUMAN HANIM  kuponlarda bulunması gereken isimdir.


2.KOŞU: İdman pistindeki hazırlıklarında iyi görünen TOMAR ilk şanslı atımızdır. Daha sonra formunu koruyan  YELBEĞEN , formunu muhafaza eden MÜTTEFİK son atımızdır.


3.KOŞU:  ASASSİNO ve iyi bir tay olduğunu gösteren DRAGONS SON arasındaki mücadele de kim az hata yaparsa o kazanacaktır.


4.KOŞU:Uygun kilolu İLLEDE SÜRMELİ ,son işindeki görüntüsü ile TORHAN TAY müsait kilosu ve başarılı jokeyi ile  şanslı olacaktır. NAİFOĞLUM , önde boş kalması halinde rakiplerini zorlayacağını  düşündüğümüz  SİNGAPUR sürpriz isimdir.


5.KOŞU: Start aldığı üç koşusunda tatminkar sonuçlar elde eden CEVDETBEY en şanslı isimdir. Son yarışı ile formunu yükselten SUZİ İMREN ve etkili olmasını beklediğim MY CENGO öncelikli rakipleridir. KRAL METE geniş kuponlar için önereceğimiz isimlerdir.


6.KOŞU:  FİLYOS kazanmaya en yakın isim olup, tek yazılmasını öneriyoruz


7.KOŞU: Henüz koşu kazanmamış olsa MONTRESTA bu kez özlediği birinciliğe ulaşabilir. Üst üste kazandığı koşular sonrası BELLA MI AMORE . DUNGANGA koşunun sürpriz ismidir.


8.KOŞU:  Kazandığı yarış sonrası iyi durumunu koruyan KIZILCAPINAR ilk önereceğimiz atımızdır Kısa aradan sonra bir yarış gören GÖKÇE HATUN lehine mesafede ilk rakibidir. bir türlü kazanamayan GURBET ATEŞİ bu iki safkanın eksik koşması halinde aradan sıyrılacak isimdir.


9.KOŞU: Çok iyi görünümüyle İBOCANIM alternatif kuponlar için risk edilebilir. Ağır kilosuna rağmen  KERPİÇLİ  Bursa’da yaptığı antremanının beğenimiz kazanan SABAZBEYİ, bugün farklı bir yarış beklediğimiz DOYRANLI önereceğimiz isimlerdir.

TAHMİNLERİMİZ:

İSTANBUL 1.ALTILI:

1a) 4/6/5/7

2a) 4/1/3

3a) 3/2

4a) 8/6/2/4

5a) 1/10/5/4

6a) 5

İSTANBUL 2.ALTILI:

1a) 8/6/2/4

2a) 1/10/5/4

3a) 5

4a) 5/1/6

5a) 1/4/2

6a) 3/1/6/8

Candan kardeşler emniyete böyle getirildi! Sorulara ilginç tepkiler... Candan kardeşler emniyete böyle getirildi! Sorulara ilginç tepkiler...

Polatlara ikinci tutuklama şoku! Polatlara ikinci tutuklama şoku!

Slaven Bilic'ten yıllar sonra itiraf! "Devlet gibiler" Slaven Bilic'ten yıllar sonra itiraf! "Devlet gibiler"

İSTANBUL BÜLTENİ

ŞANLIURFA BÜLTENİ:

Kaynak: HABER MERKEZİ