2 ay önce Özel Haberler

Sırt ağrınıza karşı kendi kendinize önlemler almak pek de tavsiye edilen bir durum değil. Bazen sırt ağrısı belirtileri; omurga kırıkları, enfeksiyonlar, sinir hasarı veya tümör gibi daha ciddi bir durumun işareti olabilir.

2 ay önce Dünya

Dünyaca ünlü Kruger Milli Parkı sınırındaki Güney Afrika hava üssünde bir leopar, iki adama saldırdı. Hemen hastaneye kaldırıldılar. İlk yapılan açıklamaya göre ciddi şekilde yaralanmadılar.

2 ay önce Özel Haberler

Hem daha üretken hem de daha az strese sahip olamayacağınızı kim söyledi? Bazı stratejiler, kesinlikle bunalmış hissetmeden işlerinizi halledebilmenizi sağlayabilir. Böylece daha mutlu da olabilirsiniz.

2 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi PSG, Julian Alvarez'i kadrosuna katabilmek için önümüzdeki hafta Manchester City ile görüşecek. Takımdan ayrılmak isteyen Arjantinli forvetin en kötü ihtimalle kiralanması bekleniyor.

2 ay önce Genel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kardeş şehri Odessa'ya bulunduğu savaş şartları sebebiyle 10 adet otobüs gönderme kararı kaldı.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle sahalardan uzak kalan Tyrell Malacia'nın 2 ay içinde hazır olabileceğini söyledi. Oyuncunun tedavisi sürüyor.

2 ay önce Yaşam

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale etmek için su almaya çalışan helikopter göle düştü. Konuya ilişkin Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'den açıklama geldi.

2 ay önce Dünya

Bilim insanları 'çığlık atan' Mısır mumyasının yaşamı ve ölümü hakkında yeni ayrıntılar ortaya koydu. 48 yaşındayken hayatını kaybeden kadının, çok acılı bir şekilde öldüğü düşünülüyor.

2 ay önce Özel Haberler

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen Güney Koreli stoper, Bayern Münih'te mutlu olduğunu belirtti. Yıldız savunmacı, Alman devinden ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.

2 ay önce Özel Haberler

Sheffield United'ın 20 yaşındaki forveti William Osula, bundan sonra Newcastle United forması giyecek. Bonservis bedeli olarak 10+5 milyon sterlin ödenecek. Taraflar arasında anlaşma sağlandı.