2 ay önce Dünya

Günler önce istifa eden belediye başkanı, küçük yaştaki bir çocukla ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı. Eski Louisiana Belediye Başkanı Misty Roberts'ın avukatı ise hakkındaki suçlamaları reddetti.

2 ay önce Özel Haberler

Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı için nefesler tutuldu. 2023-2024 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği 2024 Turkcell Süper Kupa karşılaşması 3 Ağustos Cumartesi akşamı atv ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

2 ay önce Özel Haberler

Feyenoord'un kalecisi Mikki van Sas, bu yaz kiralık olarak takımdan ayrılabilir. Şu anda oyuncunun menajeri ve yönetim, bu ihtimali tartışıyor. Hollanda kulüplerinin birçoğu onunla ilgileniyor.

2 ay önce Yaşam

Afyonkarahisar'da bir parktaki su kanalında kadın cesedi bulundu, 19 yaşındaki genç kadının cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duruluyor.

2 ay önce Dünya

İsviçre, gerginliğin artması üzerine vatandaşlarını Lübnan'ı terk etmeye çağırdı. Birçok ülke de benzer uyarılarda bulunmuştu. Bölgedeki olayların daha da artması bekleniyor.

2 ay önce Dünya

Gazze'de görev yapan İsrailli asker, Filistinlilerin evlerinin 'intikam için' yıkıldığını söyledi. 26 yaşındaki eski paraşütçü Yuval Green, komuta yapısında ciddi disiplin eksikliği olduğunu belirtti.

2 ay önce Özel Haberler

Geçen sezon hem lig hem de Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götüren Real Madrid yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Arda Güler gerçekleştirilen antrenmanda acılar içinde yerde kaldı. Rudiger'in müdahalesi sonrası yerde kalan Arda'ya müdahale gecikmedi. İşte o anlar..

2 ay önce Yaşam

Adıyaman'da sinirler gerildi, arbede çıktı. Yapımı devam eden konutlarda yer meselesi yüzünden arbede çıktı. Çıkan kargaşanın önüne geçmek için jandarma önlem alırken bir askerin vücuduna taş gelmesiyle yaralandı.

2 ay önce Keşfet

Kısa bir süre önce Fenerbahçe'nin başına geçen teknik direktör Jose Mourinho, kadro planlamasına tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyon olacak bir kadro iskeleti kurmak isteyen Jose Mourinho, takımdan sürpriz bir oyuncu ile yolları ayırma kararı aldı. İşte detaylar...

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Gülsuyu transfere doymak bilmiyor.