2 ay önce Yaşam

Diyarbakır'da kan donduran bir kaza meydana geldi. İki tır ile otomobil birbirine girerken 1 çocuk ölürken 4 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

2 ay önce Yaşam

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bir çocuğa şiddet uyguladığı gerekçesiyle babaanne ve baba gözaltına alınırken çocuk devlet koruması altına alındı.

2 ay önce Dünya

Araştırmacılar; şiddetli yağmurların şimdiye kadar keşfedilen en eski dinozor iskeletlerinden birini ortaya çıkardığını iddia ediyor. Brezilya'da keşfedilen tür, bilim insanlarını şaşkına çevirdi.

2 ay önce Ekonomi

Bilgi Teknolojileri Kurumu tarafından 2 Ağustos itibarıyla Instagram'a erişim kapatıldı. Türkiye'deki toplam e-ticaretin yüzde 10'unun döndüğü Instagram'da zarar büyük. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği Başkan Yardımcısı Emre Ekmekçi; Instagram'ın kapatılmasının oluşturulan influencer trafiğiyle birlikte günlük 1,9 milyar liralık bir e-ticaret hacminin etkilenebileceğini vurguladı.

2 ay önce Yaşam

Gümüşhane'de dün akşam saatlerinde akıl almaz bir olay gerçekleşti. Hayvanlarını otlatmaya çıkaran 62 yaşındaki çobana karşısına aniden çıkan yaban domuzu saldırdı. Göğsünden yaralanan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce Dünya

Uzun süren kuraklık Sicilya'yı kavuruyor. Çiftçiler, hayvanlarını satmak zorunda kalmaktan endişe ediyor. Neredeyse hiç yağmur yağmayan bir yılın yol açtığı felç edici kuraklık, rekor seviyedeki sıcaklıklarla birleşince bölgedeki samanların çoğunu yaktı.

2 ay önce Dünya

Dünyaca ünlü rapçi çift Cardi B. ile Offset'in boşanma karar aldıkları öğrenildi. Üçüncü çocuklarına kavuşacak, 2017'da evlenen çiftin Kulture (6) ve Wave (2) adında iki çocuğu bulunuyor.

2 ay önce Dünya

Dünya genelindeki uçuşlarda türbülans vakaları inanılmaz arttı. Ölümler ve yaralanmalar görüldü. Korean Air ise, tehlikeli olduğu gerekçesiyle uçuşlarından çorba servisini kaldırdı.

2 ay önce Keşfet

Fenerbahçe'nin tecrübeli topçusu Sebastian Szymanski'nin Instagram paylaşımı gündem oldu.

2 ay önce Yaşam

Sinopta öğle saatlerinde korkutan bir kaza meydana geldi. Samsun'dan Sinop'a doğru seyir halinde olan otomobil sürücüsü kavşaktan gelen başka bir otomobille çarpışması sonucunda 3 kişi yaralandı. Gelen ihbar üzerine yaralılar hastaneye kaldırıldı.