Dünyaca ünlü rapçi çift Cardi B. ile Offset'in boşanma karar aldıkları gündeme geldi. TMZ'nin aktardığına göre çiftin yılın ilk yarısında işleri yoluna koymaya çalıştıklarını ancak aralarındaki mesafenin giderek açıldığını söyledi. Cardi B. ile Offset'in ayrıca 'Dostça ayrılıyoruz' dediği de ifade edildi.

Rs 1200X1200 230607140426 1200 Offset Cardi B

Dava açtığı ortaya çıkan Cardi B., ayrılık kararıyla konuşulurken bir de hamile olduğunu duyurdu. Belirginleşen karnıyla pozlar veren Cardi B., "Her sonla birlikte yeni bir başlangıç gelir! Bu mevsimi seninle paylaştığım için çok minnettarım, bana daha fazla sevgi, daha fazla hayat getirdin ve en önemlisi gücümü yeniledin!

Ekran Resmi 2024 08 02 14.27.16

Bana her şeye sahip olabileceğimi hatırlattın! Bana hayat, aşk ve tutkum arasında asla seçim yapmak zorunda olmadığımı hatırlattın! Seni çok seviyorum ve başarmama yardım ettiğin, beni yapmaya zorladığın şeye tanık olmanı sabırsızlıkla bekliyorum! Hayatın iniş çıkışlarıyla başa çıkmak ve pes etmek çok daha kolay, ama sen, kardeşin ve kız kardeşin bana neden bunları aşmaya değer olduğunu gösterdiniz!" ifadelerini kullandı. 2017'da evlenen çiftin Kulture (6) ve Wave (2) adında iki çocuğu bulunuyor.

Geçen yıllarda Muhteşem Yüzyıl izlediği ortaya çıkan Cardi B, Türk takipçilerinin sorularını yanıtlamış, B, Hürrem Sultan'ın değişmesinin büyük hayal kırıklığı yaşattığını söylemişti. 

Muhabir: LİLA OKYANUS