Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Sebastian Szymanski'nin Instagram'dan yaptığı paylaşım, platforma getirilen erişim engeli nedeniyle sosyal medyada dikkat çekti.



Ancak asıl gündemi yaratan, Szymanski'nin sevgilisi Daria Tekni'nin Instagram hesabından yaptığı esprili paylaşım oldu. Tekni, "Kahvesiz ama VPN’li bir sabah" diyerek durumu ti'ye aldı ve bu paylaşım, sosyal medyada kısa sürede geniş yankı uyandırdı.

gt9yhqwb0ai7fdg.jpg

Futbol dünyasının dikkat çeken isimlerinden Sebastian Szymanski'nin sevgilisi olarak tanıtılan Daria Tekni, sosyal medyada büyük bir ilgi ve merak konusu oldu. Peki, kim bu Daria Tekni? Szymanski'nin hayatındaki bu özel isim kimdir ve ne yapar?

Daria Tekni, sosyal medyada aktif bir kullanıcı olarak tanınıyor. Instagram'da paylaşımlarında genellikle günlük yaşamı ve kişisel ilgi alanlarına dair içerikler paylaşıyor. Szymanski ile olan ilişkisi, sosyal medyada sıkça gündeme gelirken, Tekni'nin kendine has tarzı ve paylaşımları dikkat çekiyor.

Sebastian Szymanski sevgilisi kim?

Sebastian Szymanski sevgilisi model Daria'dır.

Szymanski sevgilisi Daria Tekni kimdir?

Polonyalı yıldız futbolcu Sebastian Szymanski’nin sevgilisi Daria, iki yıldır birlikte olduğu isim olarak dikkat çekiyor. Modellik yapan Daria’nın boyu 171 cm, kilosu ise 62 kg olarak biliniyor.

Daria 2024 yılı itibarıyla 21 yaşındadır. Daria Tekni sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapıyor. Instagram hesabında özel yaşamına ve meslek hayatına dair birçok kareyi takipçileriyle paylaşıyor. Daria’nın Instagram hesabı @dsshhhaa kullanıcı ismiyle 24.7Ktakipçiye sahiptir.

Kaynak: HABER MERKEZİ