2 ay önce Gündem

BTK, sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirdi. Karar, kamuoyunda büyük tepki topladı. 'Keyfi sansür uygulanıyor' yorumları yapılırken gazeteci Fatih Altaylı da görüşünü belirtti. Fatih Altaylı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u hedef aldı.

2 ay önce Keşfet

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, dün akşam yemeğin ardından objektiflere takıldı. Muhabirlerin Wanda Nara hakkındaki sorusuna verdiği tepki ise büyük ilgi gördü.Mauro Icardi'nin bu soruya verdiği anlık yanıt, yüzündeki ifadeyle dikkat çekti.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden K.Çekmecespor’dan flaş transfer.

2 ay önce Gündem

Videolu paylaşımlarıyla adından oldukça söz ettiren Mustafa Sarıgül'den yeni video geldi. Instagram'ın kapatılması üzerine video çekerek X hesabından paylaşan Sarıgül 'Derhal Türkiye'deki Instagram'ı açın!' çağrısında bulundu.

2 ay önce Spor

2024 Paris Olimpiyatları'nda Andy Murray ve Dan Evans, Taylor Fritz ve Tommy Paul'a 2-0 mağlup olarak elendi. Olimpiyatların ardından emekli olacağını açıklayan Murray, tenis kariyerini noktaladı.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Maltepespor’dan bir transfer daha.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Göktürk Saray yeni sezonun ilk çalışması için sahaya indi.

2 ay önce Keşfet

Geçtiğimiz sezonun ortasında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Alman devinde geleceği çok tartışılan Sacha Boey'in yeniden Süper Lig'e döneceği iddia edilmişti. Yıldız oyuncu, bu konu hakkında bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

2 ay önce Keşfet

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone, Golden Globe ödül töreni için geldiği Türkiye'de, Bodrum'da Beşiktaş formasıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim yıllar önce efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde rol almış, Sharon Stone'un Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz’la öpüşme sahnesi çok konuşulmuştu.

2 ay önce Gündem

SON DAKİKA | Anayasa Mahkemesi'nin sitesine erişim sağlanamıyor. Erişim sorunu yaşamadan hemen önce sosyal medya resmi hesabından yapılan son paylaşımın kaldırılması oldukça dikkat çekti.