2023-2024 Süper Lig sezonunun devre arasında son şampiyon Galatasaray'dan Bundesliga ekibi Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Bavyera ekibinde bekleneni verememişti. Büyük hayallerle transfer olduğu kırmızı-beyazlı ekipte yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Fransız yıldızın, tekrardan sarı-kırmızılılara döneceği ciddi bir şekilde iddia edilmişti. Boey, bu konuya yaptığı açıklama ile son noktayı koydu.

SACHA BOEY, GALATASARAY'A TRANSFERİNİ RESMEN BİTİRDİ

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de gösterdiği başarılı performansla dünya devlerinin gözdesi haline gelen Sacha Boey, devre arasında Alman futbolunun en büyük kulübü Bayern Münih'e transfer olmuştu. Başarılı sağ bek oyuncusunun, Münih ekibinde geleceği netlik kazandı. Birçok basın kuruluşu, Boey'in önümüzdeki sezon yeniden parçalı formayı giyeceğini manşetlerine taşımıştı. Bu gelişmenin ardından Sacha Boey, bu transfere Galatasaray taraftarlarını üzecek bir cevap verdi.

TARAFTARIN 'GERİ DÖN' ÇAĞRISINA 'HAYIR' DEDİ

Geçtiğimiz gün yapılan Bayern Münih antrenmanında dikkat çeken bir olay yaşandı. Antrenmanın ardından taraftarların formasını imzalayan Sacha Boey'ye taraftarlar arasında yer alan bir kişi "Galatasaray'a geri dön Sacha" seslinde seslendi. 24 yaşındaki oyuncu kafasını 'Hayır' anlamına gelecek şekilde sallayarak Galatasaray'a transferini resmen bitirmiş oldu.

Editör: Bedirhan Altundağ