2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Maltepespor’dan son dakika imzası.

2 ay önce Keşfet

Eyüpspor ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Geleceği merak konusu olan Caner Erkin sürpriz bir karar aldı.

2 ay önce Gündem

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Acun Ilıcalı'ya yönelik 'Adnan Hocacı' iddiaları nedeniyle Ilıcalı'nın şikayeti üzerine verdiği ifade ortaya çıktı. Yıldırım ifadesinde 'Sarf ettiğim şikayete konu açıklamaların devletimizin resmi belgelerine dayanmaktadır.' dedi.

2 ay önce Amatör Lig

Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’den tedavisinin ardından evine taburcu olan Oklalıspor Kulüp Başkanı Kamuran Bakan’a geçmiş olsun dileği geldi.

2 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Uzgel, CHP lideri Özgür Özel ve Suriye Cumhurbaşkanı Esad görüşmesinin detaylarını anlattı.

2 ay önce Amatör Lig

Silivri’nin güzide kulüplerinden Çantaköyspor tarafından organize edilen festival turnuvası dün oynanan maçlarla başladı.

2 ay önce Magazin

Taff Pictures & Ark Pictures imzalı Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın "Ordinaryüs" lakaplı unutulmaz futbolcularından Lefter Küçükandonyadis’in hikayesini konu eden “Lefter” filmine yeni oyuncular dahil oldu. Ünlü sporcuyu Erdem Kaynarca canlandıracağı filmde usta oyuncu Halit Ergenç Erdem Kaynarca’nın hayat vereceği Lefter’in babası Christofis Küçükandonyadis’i canlandıracak.

2 ay önce Keşfet

Geçen aylarda Paris'te sürpriz bir şekilde dünyaevine giren oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı'nın bebek beklediği ortaya çıktı. Fransa'da top koşturan Yusuf Yazıcı eşi Melisa Aslı Pamuk'u geçen hafta Trabzon'a götürmüştü. Çiftin yakın zamanda İstanbul'da düğün yapacağı iddia edilmişti.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Oklalıspor’dan flaş karar.

2 ay önce Spor

Olimpiyatlarda madalya beklediğimiz Kadın Voleybol Milli Takımı bugün Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek.