Geçtiğimiz sezonu Eyüpspor'da tamamlayan ve sözleşmesi geçtiğimiz ay sona eren Caner Erkin'in uzun süredir futbolu bırakacağı ve bu yüzden herhangi bir takım ile görüşmediği iddia edilmişti. Yurtdışdışından birçok talibi bulunan milli oyuncu, geleceği ile ilgili adeta herkesi ters köşeye yatıracak bir imza atmaya hazırlanıyor. 36 yaşındaki tecrübeli oyuncu, kariyerinin son imzasını Süper Lig ekibine atacak.

CANER ERKİN, EYÜPSPOR'DA DEVAM EDECEK

2024-2025 sezonunda tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor, yaptığı transferlerle ligde kalıcı olmak istediğinin sinyallerini ciddi şekilde göstermişti. Süper Lig'de tecrübesi olan birçok yıldız oyuncuyu renklerine bağlayan eflatun-sarılı ekip, iç transferde de gaza bastı. İstanbul ekibi, geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan takım kaptanı Caner Erkin ile  yeni sözleşme imzalama kararı aldı.

İki taraf arasında yapılan görüşmelerde sona gelindiği ve resmi imzaların önümüzdeki hafta içinde atılacağı kaydedildi. Yeni sözleşmenin 1 sezonluk olacağı öğrenildi.

EYÜPSPOR RAKAMLARI

Caner Erkin 1 sezon formasını giydiği Eyüpspor ile tüm kulvarlarda 26 resmi maçta 2087 dakika süre bulabildi. Tecrübeli oyuncu, bu mücadelelerde 8 gol ve 7 asist üreterek takımına dikkat çeken seviyede bir skor katkısı vermeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ