2 ay önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in logosunun değiştirildiğini açıkladı. TFF ayrıca Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayacak takım için yeni bir kupa tasarlandığını duyurdu.

2 ay önce Gündem

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, bugünkü köşesinde İsrail'in bölgedeki faaliyetlerini ve son zamanlarda İran'da meydana gelen olayları ele aldı.

2 ay önce Yaşam

Denizli'nin Tavas ilçesinde üç çocuk annesi kadının ölü bulunduğu evden araçla kaçan 3 şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Olayla ilgili 112’ye ihbarda bulunan kocanın ise halen arandığı bildirildi.

2 ay önce Kültür Sanat

Sanat dünyasındaki yaprak dökümü sürüyor. Kenan Işık ve Genco Erkal’ın ardından Yeşilçam'ın usta yönetmeni Günay Kosova 82 yaşında hayata gözlerini kapadı.

2 ay önce Gündem

Resmi Gazete’de yayımlanan Anayasa Mahkemesi Kararı ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili seçilen ve milletvekilliği düşürülen Şerafettin Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesi yok hükmünde sayıldı.

2 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde FETÖ’ye yönelik son 4 gündür devam eden “Kıskaç-24” operasyonlarında 55 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’e yönelik son açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bu süreçte, Hakan Ural ve Ahmet Hakan’a ait olduğu öne sürülen bazı sözler de iki gündür sosyal medyada gündemde. Ancak bu iddiaların doğruluğu ne?

2 ay önce Gündem

1 Ağustos'tan itibaren konutlarda kullanılan doğal gaz fiyatlarına yüzde 38 zam yapılması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Vatandaşlar zammı eleştirirken, mizahi üslubuyla tanınan ünlü komedyen Şahan Gökbakar da bu duruma kayıtsız kalmadı.

2 ay önce Gündem

Hamas lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesinin ardından Batman'da İsrail'i protesto etmek isteyen yüzlerce kişi, Starbucks şubesine saldırdı. Kalabalık grup sandalye, taş ve sopalarla saldırırken, mağazanın camları kırıldı.

2 ay önce Gündem

Bir süredir Sözcü TV'de “Sözün Gücü” programının sunuculuğunu yapan Ece Üner'in yeni adresi Halk TV oldu. Üner sosyal medya hesabından "Halk'ın en iyi bülteni için çok çalışacağız" diye duyurdu.