Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Rize'de yaptığı konuşmada İsrail'e yönelik sert mesajlar vermiş ve "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin ardından sosyal medyada konuya ilişkin birçok paylaşım yapıldı. Bunlardan biri de Hakan Ural'ın söylediği iddia edilen sözler oldu. Birçok hesaptan Ural'ın, "Cumhurbaşkanım izin versin İsrail'e gidip savaşırım vatan uğruna şehit olmayı nasip eylesin bana" söylediği iddia edildi.

Bu sözler ile birlikte Hakan Ural'ın askerlikte çürük raporu aldığına da dikkat çekildi.

Ural bu iddialara, "Yıllardır hep aynı terane! Sosyal medya çıktı mertlik daha da bozuldu. Sırf etkileşim için benim söylemediğim şeyleri söylemişim gibi haber sitelerinde haberleştirip Twitter'a servis ediliyor. Bunu sorgulamadan salyalarla inanan da çok olunca ortaya trajikomik bir durum çıkıyor" ifadeleri ile yanıt verdi.

ŞİMDİ DE AHMET HAKAN İDDİASI ORTAYA ATILDI

Hakan Ural'ın iddiası sonrası şimdi de Ahmet Hakan için aynı sözleri söylediği iddia edildi. Yine sosyal medya hesaplarından gün boyu, "Cumhurbaşkanımız izin versin, İsrail’le savaşırım" sözleri paylaşıldı.

Ural'ın askerlik raporu olduğu gibi Ahmet Hakan'ın da çürük raporu bu paylaşımlarda vurgulandı.

Ancak Hakan'ın da bu sözleri söylemediği ortaya çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ