2 ay önce Kültür Sanat

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan, tarihte "Yenilmez Şehir" adıyla bilinen Adana'nın Kozan ilçesindeki Anavarza Antik Kenti'nde yeni sezon kazıları başladı.

2 ay önce Kültür Sanat

Filistin direnişinin sanatın gücüyle anlatılacağı, şiir ve görsel sanatları bir araya getiren "Zafer Bizimdir" adlı sergi, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Kültür Sokağı'nda 5 Ağustos'ta ziyarete açılacak.

2 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, golcü oyuncu Rey Manaj'ın bonservis bedeli için teklif edilen "6-7 milyon avronun" beklentilerini karşılamadığını söyledi.

2 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, geçen sezon kadrosunda kiralık oynayan Faslı santrfor Mehdi Bourabia'yı 1 yıllığına tekrar renklerine bağladı.

2 ay önce Ekonomi

Philip Morris grubunun fiyat listesini düşük zamla güncellemesi nedeniyle diğer firmalar zammı ertelemişti. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, ağustosun ilk iki haftasında sigara fiyatlarına ortalama 4-5 lira daha zam yapılacağını açıkladı. Bu yeni zamların, tekel bayilerini rahatlatması bekleniyor.

2 ay önce Dünya

Gazze'deki çadır kamplarında cilt hastalıkları yaygınlaşırken; bit, uyuz ve döküntüler, Filistinli çocukları etkiliyor. Dünya Sağlık Örgütü'ne göre; doktorlar 103.000'den fazla bit ve uyuz, ayrıca 65.000 cilt döküntüsü vakasıyla karşı karşıya...

2 ay önce Ekonomi

Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi kurdaki değişen fiyatları yakından takip ediyor. Dolar düne göre güne yüzde 0.17 yükselişle başladı. Bankalararası piyasada döviz kurlarında, dolar ve euro satış fiyatlarında son durum... 31 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

2 ay önce Dünya

mahkeme, bazı içeriklere erişimi engellemedikleri için Google ve TikTok'a toplam 9 milyon ruble (yaklaşık 104 bin dolar) para cezası verdi.

2 ay önce Spor

UEFA, bu sezon yeni formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde normal sezon kura çekimlerinin yazılım yardımıyla yapılacağını duyurdu.

2 ay önce Kültür Sanat

Müzik dünyasından birçok yabancı sanatçı, yıl sonuna kadar Türkiye'de birçok ilde müzikseverlerle buluşacak.