2 ay önce Spor

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa temsilcisi Lille ile deplasmanda oynayacağı ilk maçı, Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek.

2 ay önce Dünya

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a, 13 Temmuz’da suikast girişimi gerçekleşmişti. Kurşun, Trump'un kulağını sıyırmıştı ve ölümden şans eseri kurtulmuş. Floridalı bir adam, Trump'ı vuran saldırganın Kongre Onur Madalyası ile ödüllendirilmesini talep etti. Bunun üzerine de tutuklandı. 68 yaşındaki Michael Wiseman, 40 yıla kadar hapis cezası alabilir.

2 ay önce Gündem

Telefonla dolandırıcılığı suçuna karşı uzmanlar uyarıyor. Yapay zeka teknolojisi, dolandırıcıların yeni taktiği haline geldi. Dolandırıcı çetesi, yapay zekayı kullanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesiyle Almanya’dan Kilis’e gelen 65 yaşındaki Halide Öznarin’i banka hesaplarına girdi ve 120 bin TL dolandırdı. Peki telefon dolandırıcılarına karşı nasıl önlemler alınmalı? İşte detaylar...

2 ay önce Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD'nin Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye yönelik suikasttan haberi olmadığını ve olayda rolü bulunmadığını ifade etti.

2 ay önce Spor

Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ Ergin, son dönemde elde edilen başarılarla hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.

2 ay önce Spor

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında yarın San Marino'nun La Fiorita takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

2 ay önce Spor

Bordo-mavililer, 2. eleme turunda deplasmanda 2-0'lık galibiyetin rövanşında yarın Slovakya'nın Ruzomberok takımını konuk edecek.

2 ay önce Spor

Beşiktaş, 20 yaşındaki futbolcu Serkan Emrecan Terzi'nin sakatlandığını duyurdu.

2 ay önce Ekonomi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası, milyonlarca kişiye erken emeklilik hakkı tanıdı. Ancak sigorta başlangıç tarihleri 8 Eylül 1999'dan sonra olanlar, bu haktan yararlanamıyordu. Bu durumda olanlar için erken emeklilik şansı sağlanacak yeni düzenlemeler gündeme geldi. Detaylar açıklandı.

2 ay önce Dünya

Güney Hindistan'daki heyelanlarda ölü sayısı 151'e yükselirken kurtarma ekipleri çamur ve enkazlar arasında aramalarını sürdürüyor. Yetkililer, felaket bölgesine 20.000 litre içme suyu taşıyan araçlar gönderdi. Geçici hastaneler kuruldu.