Eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişiminden sonra flaş gelişme. Florida'da yaşayan 68 yaşındaki Michael Wiseman, Donald Trump'a yönelik suikast girişiminden sonra sosyal medyadaki mesajları sebebiyle tutuklandı. ABD Başkan adayı Trump, 13 Temmuz'da Thomas Crooks tarafından kulağından yaralanmıştı. Crooks 8 el ateş etti ama onu öldüremedi. Saldırıda hayatını kaybeden kişi kendisi oldu.

DAHA İYİ NİŞANCI OLMALI

Michael Wiseman adlı vatandaş ise bu durumdan hiç memnun olmadı. Sosyal medyada, "Bazı insanlar, bir canavarı öldürmeyi planlıyorsa daha iyi nişancı olmalı" yorumunu yaptı. Bununla da sınırlı kalmadı.

KIZLARINA SALDIRIN!

Wiseman, "Trump'ın kızlarına tecavüz edilmeli! Trump'ın hayatta olmasına neden izin veriliyor? Vatanseverleri eğitmemiz gerekiyor. Thomas Matthew Crooks ölümünden sonra Kongre Onur Madalyası'nı hak ediyor" şeklinde yorumlar da yaptı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Eyaletin ek suçlamalar sunmak için 29 Ağustos'a kadar süresi var. Sanık 40 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir. Michael Wiseman, çıkarıldığı mahkemede öldürme veya yaralama tehdidi suçlarını reddetti.

Michael Wiseman

Kaynak: HABER MERKEZİ