2 ay önce Özel Haberler

Çok ucuz ve kolaydı... Üstelik çocukken bile yaptın... İp atlamak bir sonraki antrenmanın için harika bir yol olabilir. Uzmanlar bu sayede hem kalp ve damar sağlığınızı artıracağınızı hem de kalori yakacağınızı belirtti.

2 ay önce Yaşam

Silivri Belediyesi'nin düzenlediği 14. Ortaköy Börek Festivali, geleneksel börek yarışması, halk oyunları gösterileri ve ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun sahne performansıyla büyük bir coşkuya sahne oldu.

2 ay önce Yaşam

Başakşehir'de bir inşaat şantiyesinde kuyuya düşen keçi, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle sağ salim kurtarıldı.

2 ay önce Yaşam

Kefken Gençlik Kampı’nda daha önceleri belediye başkanının başkanlık konutu olarak kullanılan yazlık, Beyoğlu Belediyesi tarafından yeni evli çiftlere ücretsiz balayı süiti olarak tahsis edildi.

2 ay önce Gündem

TÜİK'in motorlu kara taşıtları rapor istatistiklerine göre geçen haziran ayında ikinci el satış rakamları son beş yılın en düşük seviyesine geriledi. Pazar, bir önceki yıla göre yüzde 25 azalarak 485 bin adette kaldı.

2 ay önce Yaşam

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iddiaya göre bipolar hastası olduğu öğrenilen 43 yaşındaki Özlem Duman, çarşafla asılı halde ölü olarak bulundu.

2 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.

2 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

2 ay önce Gündem

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, NATO'ya çağrıda bulunarak Türkiye'nin NATO ittifakından çıkarılmasını istedi.

2 ay önce Sağlık

Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay, Türkiye ile Etiyopya arasındaki sağlık turizmini geliştirmek istediklerini söyledi.