2 ay önce Özel Haberler

Strasbourg, Porto'nun 23 yaşındaki kanat oyuncusu Gonçalo Borges konusunda önemli mesafe kat etti. İki kulüp arasında yapılan pazarlıklarda çok küçük bir farkın kaldığı belirtildi.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Newcastle United, bir süredir Milan forması giyen Malick Thiaw transferini bitirmeye çalışıyor. Ancak şu ana kadar ne kulübüyle ne de kendisiyle anlaşmaya varılabildi.

2 ay önce Özel Haberler

Bayern Münih'in sağ beki Noussair Mazraoui, kişisel olarak Manchester United'la 2029'a kadar anlaştı. Şimdi kulüpler arasındaki bonservis pazarlıklarının bitmesini bekliyor.

2 ay önce Dünya

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyine düzenlediği 2 İHA saldırısında iki aracı hedef aldı. Saldırılarda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

2 ay önce Özel Haberler

Tecrübeli kaleci Keylor Navas, Monza'yla anlaşmaya vardı. Kosta Rikalı file bekçisi, 1 Temmuz'dan beri boşta bulunuyordu. Monza, sıkı pazarlıklar sonrasında onu ikna etmeyi başardı.

2 ay önce Özel Haberler

PSV Eindhoven, Sepp van den Berg için Liverpool'a yaklaşık 10 milyon euro değerinde resmi teklif sundu. İngiliz ekibi bunu hiç düşünmeden reddetti. Hollanda temsilcisi rakamı artırabilir.

2 ay önce Özel Haberler

Belçika ekibi Anderlecht, Manchester United'dan ayrılmak isteyen Eriksen için devreye girdi. Ancak Danimarkalı futbolcu henüz İngiltere'den ayrılıp ayrılmayacağına karar vermedi. Premier Lig'de başka bir takıma da gidebilir.

2 ay önce Özel Haberler

Yeni bir çalışma, Kan portakalını soğutma şeklimizi değiştirmenin, onları daha sağlıklı hale getirebileceğini söylüyor. Bu meyve, daha düşük sıcaklıklarda çok daha etkili bir hale geliyor.

2 ay önce Özel Haberler

Çok ucuz ve kolaydı... Üstelik çocukken bile yaptın... İp atlamak bir sonraki antrenmanın için harika bir yol olabilir. Uzmanlar bu sayede hem kalp ve damar sağlığınızı artıracağınızı hem de kalori yakacağınızı belirtti.

2 ay önce Yaşam

Silivri Belediyesi'nin düzenlediği 14. Ortaköy Börek Festivali, geleneksel börek yarışması, halk oyunları gösterileri ve ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun sahne performansıyla büyük bir coşkuya sahne oldu.