2 ay önce Ekonomi

Finansal güvenliğin rahatlık ve stresi azalttığına şüphe yok. Ancak bize mutluluk getiren çok önemli şeylerin parayla satın alınamadığı da bir gerçek. Sosyal bir hayatın tadını çıkaramıyorsanız; paranın ne önemi var!

2 ay önce Özel Haberler

Bütün ilişkilerde zaman zaman anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ancak sözlü atışmalarda kaçınmanız gereken bazı durumlar var. Çok öfkeliyken konuşmayın. Kısa cevaplar vermeyin ve geçmişten kanıtlar sunmayın...

2 ay önce Dünya

Gümrük memurları aynı yolcudan bir haftada iki kez uyuşturucu ele geçirdi! İlk olaydan sonra kefaletini ödeyen 43 yaşındaki adam, ikinci denemeyi yapmaktan da çekinmedi! Bu kez işi çok zor...

2 ay önce Dünya

Rusya’nın Volgograd kentinde bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu yaklaşık 100 kişi yaralandı.

2 ay önce Dünya

59 yaşındaki Michael Allen Francisco, bir kuaförün camına bomba yerleştirmişti. 1 yıl sonra fırlattığı taşla camını da kırdı. Şahıs tutuklanırken üçüncü bir olaya da karıştığı ortaya çıktı.

2 ay önce Dünya

Özellikle muhafazakar eleştirilerin odağına yerleşen Paris 2024 açılış töreninin sanat yönetmeni Thomas Jolly eleştirilere yanıt verdi. 'O sahne Son Akşam Yemeği değil, pagan bir şenlikti.' dedi ve Masaya gelen kişinin Yunan mitolojisindeki şarap tanrısı Dionisos olduğunu söyledi.

2 ay önce Özel Haberler

Yalnızca Manchester United ve İngiliz futbolunun değil, dünya futbolunun önemli futbol mabedlerinden biri olan Old Trafford Stadı yıkılıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın tarihi zaferler elde ettiği stadın yerine tam 2 milyar sterlin (Yaklaşık 85 milyar TL) harcanarak 100 bin kişilik yeni stat yapılacak. Yapım sırasında İspanya’nın Bernabeu ve Nou Camp statları örnek alınacak.

2 ay önce Kültür Sanat

BluTV, Warner Bros. Pictures’ın bir DC Süper Kahramanı’nı ilk kez beyaz perdeye aktardığı film ‘Blue Beetle’ı kütüphanesine ekledi. Yönetmenliğini Angel Manuel Soto üstlendiği 2023 yapımı filmin başrolünde Xolo Maridueña yer alıyor.

2 ay önce Dünya

Son günlerde şehir genelinde gerçekleşen üç cinayet ve yedi ölümcül olmayan silahlı saldırının ardından, Minneapolis Polisi bunaldı! Hennepin İlçe Şerif Ofisi ile Eyalet Suç Araştırma Bürosu'ndan yardım istendi.

2 ay önce Gündem

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yaptığı skandal açıklamalara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sert bir yanıt geldi. Bahçeli, Katz'ın Erdoğan'a yönelik sözlerini "siyasi, tarihi ve nesnel gerçeklerle asla bağdaşmayan alçak sözler" olarak nitelendirip, bu ifadeleri "nefretle lanetlediğini" belirtti. Bahçeli'nin açıklamasında öne çıkan 'askeri hazırlık' vurgusu ise dikkat çekti.