2 ay önce Yaşam

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde site sakini kadının haşema giymesi nedeniyle havuza alınmamasına ilişkin 2 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Aston Villa, Barcelona forması giyen Raphinha'yı kadrosuna katmak istiyor. 27 yaşındaki kanat oyuncusu ayrılığa sıcak bakıyor. Ancak Katalan ekibinin onun için en az 50 milyon euro istemesi bekleniyor.

2 ay önce Yaşam

Basın Platformu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı Çatalca Can Usta’da doğayla iç içe düzenlenen bir piknik etkinliğiyle kutladı. Platform Başkanı Remzi Tanış, konuşmasında basın özgürlüğünün demokrasinin temel taşı olduğunu vurguladı.

2 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi Genoa, bonservisi elinde bulunan tecrübeli kaleci David de Gea ile temas kurdu. 1 Temmuz 2023 tarihinden beri boşta olan İspanyol file bekçisinin nereye gideceği hala belli değil.

2 ay önce Özel Haberler

Monaco, 24 yaşındaki ön liberosu Mohamed Camara'yı Katar ekibi Al-Sadd'a sattı. Bonservis bedeli, bonuslarla birlikte 20 milyon euroya yükselebilir. Aynı zamanda Monaco'ya sonraki satıştan pay da verilecek.

2 ay önce Özel Haberler

12 kişilik aşure yapmanın en az maliyeti 415 lirayı buluyor… Marketlerde ve pazarlarda fiyat araştırması yapan vatandaşlar, aşure yapmak için gereken malzemeleri almanın artık bütçelerini aştığını ifade ediyor…

2 ay önce Yaşam

İstanbul Küçükçekmece'de evlerinde kedi besleyip sahiplendiren iki kız kardeş, komşularının saldırısına uğradı. Tekme ve yumruklarla darp edilen iki kız kardeşten biri görme kaybı yaşadı. Polisin gözaltına aldığı şüpheli baba ve oğlu savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, yaralanan iki kardeşin tedavisi sürüyor.

2 ay önce Yaşam

Esenler Belediyesi’nin 3 yıl önce Tarih ve Nostalji Derneği iş birliği ile hayata geçirdiği Avas Antika Pazarı, ziyaretçilerini geçmişe yolculuğa çıkartıyor ve adeta bir nostalji sunuyor...

2 ay önce Yaşam

Yazın keyfini çıkarırken saçlarınızı da ihmal etmeyin…

2 ay önce Gündem

İsrail işgali altındaki Golan tepelerine düzenlenen roketli saldırıda en az 12 İsrailli hayatını kaybetti, 17’si ağır 35 kişi yaralandı. İntikam yeminleri eden İsrailli yetkililer, Hizbullah’a unutamayacağı bir ders vereceğini belirtirken dünyayı topyekün bir savaş korkusu sardı.