2 ay önce Kültür Sanat

Klasik Türk müziğinin dehalarından kabul edilen ve yaylı tanburun mucidi Tanburi Cemil Bey vefatının 108. yılında anılıyor. Sanatçı, taş plaklara yaptığı taksim kayıtları, makam, üslup ve tavır açısından büyük önem taşımasının yanı sıra tek başına halka açık konser veren ilk Türk musikisi sanatkarı olarak da tarihe adını yazdırdı.

2 ay önce Dünya

75 yaşındaki Teksaslı adam, mülkündeki ağaçları keserken onlarca arının sokması sonucu öldü. Bryce Smith adlı kurbanın yüzünde ve boynunda 60'ın üzerinde arı ısırığı tespit edildi. Yapılacak hiçbir şey yoktu.

2 ay önce Özel Haberler

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, Çatalca'nın Can Usta Et ve Mangalbaşı'nda düzenlenen piknik etkinliğiyle kutlandı. Etkinlikte gazeteciler, mesleki sorunlarını tartışırken aileleriyle de keyifli anlar yaşadı.

2 ay önce Dünya

ABD'de tehlikeli madde konteyneri devrilerek alev aldı. Los Angeles ile Las Vegas'ı birbirine bağlayan önemli otoyol 30 saatten fazla süreyle kapandı. Yetkililer, kimyasalları kontrol etmeye çalışıyor.

2 ay önce Keşfet

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosunda son dakika değişikliği yapıldı. Tuğba Şenoğlu kadrodan çıkarılırken yerine İlkin Aydın getirildi. Bu gelişmenin ardından İlkin Aydın'ın bir videosu gündem oldu.

2 ay önce Dünya

Dünya genelinde gelmiş geçmiş en sıcak günleri yaşıyoruz. Fas'ta sıcaklıkların 48.3 dereceye çıkmasıyla birlikte 21 kişi öldü. Birçok insanın kliması hatta vantilatörü bile bulunmuyor. Durumun daha da kötüleşmesinden korkuluyor.

2 ay önce Gündem

2024 Paris Olimpiyatları'nda Türk takımının pijamayı andıran kıyafetleri sosyal medyada çok konuşuldu. VAKKO tarafından tasarlanan kıyafetlerin Yahudilerin toplama kampında giydikleri kıyafetlere benzerliği ise dikkat çekti ve tepki topladı. Ahmet Hakan Vakko'yu savundu.

2 ay önce Magazin

Tiyatro, sinema ve televizyon seyircinin hafızasında yer edinen duayen sanatçı Halil Ergün setlere dönüyor. Usta isim, yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak Güzel Aşklar Diyarı isimli dizide rol alacak.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye’nin en büyük holdingi Koç Holding’in Onursal Başkanı Rahmi Koç, arkadaşlarının kendisi için verdiği 94. Yaş günü partisinde uzun süre pistte kalıp, 6 kadınla aynı anda dans ederek hala “Koç” gibi olduğunu dosta düşmanı gösterdi…

2 ay önce Dünya

2024 Olimpiyatları'nın 26 Temmuz'da Paris'teki Açılış Töreni'nin geleneksel mekan stadyumdan, Sen Nehri'nde akan bir şenliğe dönüştürülmesi ve 1789 Devrimi temalarıyla bezenmesi tüm dünyada yankı uyandırdı. Rusların daha önce hazırladığı bir olimpiyat skeci sosyal medyada dikkat çekti.