Tatilinin bir bölümünü geçirmek için Miami’ye giden Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’a Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan arkadaşları tatlı bir sürpriz yaptı.

Arkadaşları Rahmi Koç’a 94. yaş günü ve “Hoş geldin” partisi verdi.
Koç’un çok sayıda arkadaşının ve seçkin bir davetli grubunun katıldığı partide Latin Amerika müzikleri çalınınca, 94 yaşındaki Rahmi Koç dayanamayıp, kendini piste attı.

Rahmikoç2

SALON ALKIŞLA İNLEDİ

İlerleyen yaşına aldırmadan birbirinden etkileyici figürler sergileyen Rahmi Koç bir ara 6 kadınla aynı anda dans etti. Bu durum salonda alkış tufanının kopmasına neden oldu.

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un dans ettiği anları ise gazeteci Atılay Kandemir sosyal medya hesabından paylaştı. 

R A H M İ3

KOÇ’TAN UZUN VE SAĞLIKLI YAŞAMININ FORMÜLÜ

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, daha önce verdiği bir röportajda uzun ve sağlıklı yaşamanın sırrını 6 madde ile açıklamıştı:

1) Yaz-kış her gün 1 km yüzerim.

2) Haftada 3 gün pilates yaparım.

3) Uyku sevmem. Gece 02.30'da kalkıp hafif tempoda 1 saat yürürüm. Sonra sırt üstü yatıp göbek inceltme hareketleri yaparım. Sabahları 07.00'de uyanırım.

4) 50 yıldır öğle yemeğinden sonra 1 saat uyurum. Aklı pırıl pırıl yapıyor.

5) Japonlar'dan öğrendiğim bir içeçek var. Her gün yeşil limon kabuğunu suyun içine atıp içerim. Yağ yakmak ve cildi nemli tutmak için iyi geliyor.

6) Rejim yapmam, her şeyi yerim. Ama ölçüyü hiçbir zaman kaçırmam

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL