2 ay önce Gündem

Abdürrahim Albayrak, Ali Koç'un Yönetim Kurulu Başkanvekili olduğu Koç Holding ile dev bir anlaşma imzalamıştı. Albayrak'a bu anlaşma sonrası Galatasaray cephesinden tepkiler yükseldi. Dursun Özbek’in Sportif A.Ş.’ye yönetici olarak Albayrak’ı atamak istediği ancak buna itirazların geldiği iddia edildi.

2 ay önce Spor

Türkiye’nin gururu A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ilk maçında yarın Hollanda ile karşılaşacak. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele TSİ 10.00'da başlayacak.

2 ay önce Özel Haberler

Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Kahramanmaraş Elbistan'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Korkutan depremin derinliği ise 5.0 kilometre olarak açıkladı.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Bahçelievler Olimpik’ten bir imza daha.

2 ay önce Magazin

Ebru Şahin, Hercai dizisindeki eski rol arkadaşı Akın Akınözü’nün annesi Özlem Akınözü’nün cenazesine katılmadığı gerekçesiyle sosyal medyada linç edilmişti. Oyuncu ilk kez kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

2 ay önce Borsa-Ekonomi

ABD'de sıkı para politikasının sonbahardan itibaren gevşetileceğine dair işaretlerin güçlenmesi, altında rekorları beraberinde getirdi. Gram altın, 17 Temmuz'da 2.639 TL ile rekor tazelerken, Türkiye’de üretilen, blokzinciri tabanlı ilk gram altın GRAMG de bu yükselişten nasibini aldı.

2 ay önce Magazin

Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, solunum yetmezliğine bağlı şikayet üzerine götürüldüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Soyman'a oğlunun vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.

2 ay önce Gündem

Ünlü jeolog ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ASAL Araştırma'nın vatandaşa, "Türkiye'nin en önemli sorunu nedir?" sorusunu yönelttiği anketin sonuçlarına tepki gösterdi. Görür 'Depremde kaybettiğimiz canlarımızı bu kadar çabuk unutamazsınız.' dedi.

2 ay önce Gündem

En son Diamond Tema ile birlikte yaptığı yayınla adından söz ettiren Asrın Tok, sosyal medya üzerinden aşure üzerinden Alevilere "büyük bir İslam fitnesi" diyerek hakaret etti, tepkiler büyüdü. Hubyar Sultan Alevi Kültür Derneği suç duyurusunda bulundu.

2 ay önce Keşfet

Serap Belovacıklı ile Ümit Özlale, İstanbul'da düzenlenen düğünle hayatlarını birleştirdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Serap Belovacıklı ile İYİ Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale'nin düğün törenine katıldı ve nikah şahidi oldu.