Sözcü TV sunucularından Serap Belovacıklı ile İYİ Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale, dün İstanbul'da gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın kıydığı nikah töreninde, çiftin nikah şahitleri CHP lideri Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve oyuncu Melek Baykal oldu.

4Jpg Z V0S M7J7 Euz13Y5D1S7G A

SERAP BELOVACIKLI KİMDİR? 

7 Temmuz 1984 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen Serap Belovacıklı, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun olarak kariyerine adım atmıştır.Mezun olduktan sonra BBC Eğitim Merkezinden diksiyon eğitimi, Basın Enstitüsü Derneğinde de Bilgisayar Destekli Araştırma Habercilik eğitimi alan Belovacıklı, kariyer hayatına ilk olarak 2007 yılında Olay TV’de yönetmen olarak başlamıştır.

3Jpg I F V Nl K Ip I0 C Jgbm E La7Eiw

Daha sonra Habertürk’de ve Akşam Gazetesi’nde çalışan Belovacıklı, Artı1 TV ve TVEM isimli kanallarda sunuculuk yapmıştır. 2015 yılında Yurt Gazetesi’nde kısa bir süre görev yapmış, ardından Posta Gazetesi’nde politika editörü olarak görev yapmıştır.2020 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Basın Danışmanı olarak görev yapan Serap Belovacıklı aynı zamanda hafta sonu Haber Global’de haber sunuculuğu yapmaya devam etmiştir. Günümüzde ise Belovacıklı, Sözcü TV’de haber spikerliği yapmaktadır.

Muhabir: LİLA OKYANUS