2 ay önce Yaşam

Şişli E-5 Karayolu’nda bir otomobil sürücüsü, trafikte tartıştığı motosikletliyi aracından inerek darp etti ardından da aracına binerek motosikletli iki kişiyi ezmeye çalıştı. Motosiklete çarpan sürücü, olay yerinden kaçarken, o anlar ise kask kamarasında saniye saniye kaydedildi.

2 ay önce Kültür Sanat

Caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği modern tınılarla buluşturan piyanist, besteci, söz yazarı ve şarkıcı Karsu, Atatürk Orman Çiftliği'nde müzikseverlerle buluştu.

2 ay önce Spor

Konyaspor, kaleci Yavuz Aygün ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

2 ay önce Spor

Bodrum Futbol Kulübü santrfor oyuncusu 19 yaşındaki genç yetenek Seçkin Batuhan Fırıncı’yı renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

2 ay önce Ekonomi

Büyükşehirlerde çakarlı araç kullanımının artması ve yasa dışı kullanımın yaygınlaşması nedeniyle emniyet güçleri denetimleri artırdı. Siren ve çakar cihazlarını usulsüz kullanan sürücülerin araçları trafikten men edilecek. Yetkililer, özellikle zengin bireyler ve suç örgütü liderlerinin bu cihazları yasa dışı olarak kullanmaya devam ettiğini ve bu durumu engellemek için cezaların artırılacağını duyurdu.

2 ay önce Dünya

Kuzey Japonya'da şiddetli yağışlar sel ve heyelanlara neden oldu. Yüzlerce insan sığınaklara gitmek zorunda kaldı. İkisi polis memuru olmak üzere toplam 4 kişi kayıp... Onlarla ilgili arama çalışmaları sürüyor.

2 ay önce Dünya

İngiltere'de küçük yaştaki kızlara cinsel istismarda bulunan Altaf Khalifa, ülkeden kaçmıştı. Yaklaşık 2 yıl sonra İspanya'da tespit edildi. 24 yıllık hapis cezasına çarptırıldı.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'yla ilgili olarak, "Sayın başkan ve yönetim kurulu, arzuladığı ve yapacaklarını ifade ettiği gerçekten o adil iklimi sağlayabilirlerse bunun en büyük destekçisi Fenerbahçe olur ama gidenlerin sağlayamayacağı kesindi. Bu federasyona malum kulübü ittirecek de diyemeyiz ama gidenlerin ittireceği yüzde 100 kesindi. O yüzden bu değişimin olması iyi oldu" dedi.

2 ay önce Ekonomi

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kredi kartı kullanımı ve borçlanmalara ilişkin verileri paylaştı. Gürer, yılbaşından bu yana kredi kartı borcunu ödeyemeyenlerin sayısının 212 bin 465 kişi arttığını söylerken, “Vatandaş Mayıs ayında 307 milyar 540 milyon lira faiz ödedi” dedi

2 ay önce Yaşam

Ferizli eski Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Sakarya'da arabasıyla seyir halindeyken silahlı saldırı neticesinde hayatını kaybetti.