2 ay önce Keşfet

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Okan Buruk’un çift yönlü orta saha oyuncusu isteği için uzun süredir yaptığı araştırmayı sonuçlandırdı. Sarı-Kırmızılı yönetim Copa America’daki performansıyla yıldızlaşan Kolombiyalı Richard Rios için Brezilya’nın Palmeiras Kulübü’yle masaya oturdu ve 17 milyon euro (Yaklaşık 610 milyon TL) teklif etti. Palmeiras ise 20 milyon euro istedi.

2 ay önce Dünya

Asya'daki kaplanların sayısı kritik derecede azalıyor. Ancak Tayland'daki bir ormanda tam tersi durum yaşanıyor. Sadece kaplanlar da değil birçok tür burada sayılarını artırma fırsatını yakaladı.

2 ay önce Dünya

4 yaşındaki bir kız çocuğunun velayetiyle ilgili yaşanan anlaşmazlık, trajediyle bitti. Büyükanne, torununun annesini önce başından sonra da sırtından vurdu. Ardından kendi kafasına sıkarak hayatına son verdi.

2 ay önce Dünya

Doğu Afrika'nın kalbinde, kıtanın coğrafi manzarasını sonsuza dek değiştirebilecek sismik bir olay yaşanıyor. Afrika'nın bölünmesi fikri, dünya çapında bilim insanlarının ve jeologların dikkatini çekiyor.

2 ay önce Keşfet

Pop müziğin parlayan yıldızı Ece Seçkin, son zamanlarda sahne kostümleri ve cesur açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Ancak bu kez, ünlü şarkıcı farklı bir sebeple gündeme geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine yazdığı mektubu sosyal medya hesaplarından paylaşan Seçkin, takipçilerini şaşırttı. Paylaşım, kısa sürede büyük ilgi görerek sosyal medyanın gündemine oturdu. Ali Koç'un mektubu, hem Ece Seçkin hayranlarını hem de Fenerbahçe taraftarlarını meraklandırdı.

2 ay önce Dünya

Dünya bir kez daha sallandı. Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Rusya'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Korkutan depremin derinliği ise 9.3 kilometre olarak açıkladı.

2 ay önce Amatör Lig

Maltepespor Teknik Direktörü Hasan Ali Cesur görevinden istifa etti.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Suceyin ve Yeşilyayla geçtiğimiz sezon Celaliyespor’da forma giyen Can Demir’i kadrosuna katmak için harekete geçti.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Bahçelievler Olimpik geçtiğimiz sezon Orhanlıspor forması giyen Adem Özmen’i kadrosuna kattı.

2 ay önce Yaşam

İstanbul Avcılar'da, sabah saatlerinde kontrolden çıkan İETT otobüsü, önce aydınlatma direğine ardından seyir halindeki içinde işçilerin bulunduğu servise çarptı. Kazada serviste bulunun 1'i ağır 3 işçi yaralandı.