2 ay önce Keşfet

Ebru Gündeş, kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile Dubai'de bu yılın Şubat ayında yaptığı nikah ve düğün ile uzun süre gündemde kalmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde, ünlü şarkıcının bu evlilikten pişman olduğu iddiaları ortaya atıldı. Gündeş, bu söylentilere karşı hızlı bir yanıt verdi ve pişmanlık ifadelerini kesin bir şekilde reddetti.

2 ay önce Dünya

Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Gürcistan'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Korkutan depremin derinliği ise 5.3 kilometre olarak açıkladı. Oluşan deprem Gürcistan'da yaşayan vatandaşları korkuturken Türkiye'de şiddetli depremi hissetti.

2 ay önce Yaşam

Bursa'da yolda seyir halindeyken plakası düşen bir motosiklet sürücüsü, ceza almamak için ilginç bir yöntem buldu.Motosiklet sürücüsü plakayı sırt çantasına yapıştırdı bu anlar kameralara yansıdı.

2 ay önce Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'nın Mudanya ilçesinde halka seslendi. Konuşmasında sırtına bir küfe alarak dikkat çeken Özel, “Tayyip Bey, küfeyi benim sırtıma bırak. Emekli vatandaşlarımıza aslan gibi destek olurum,” şeklinde ifadelerde bulundu.

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad arasında gerçekleşmesi planlanan görüşmeye dair dikkat çekici bir kulis bilgisi gün yüzüne çıktı. İddiaya göre, Erdoğan ve Esad arasındaki görüşmenin tarihinin yakın bir zamanda netleşebileceği belirtiliyor. İstihbarat servislerinin bu süreçle ilgili temaslarını sürdürdüğü ve görüşmenin her an gerçekleşebileceği ifade ediliyor.

2 ay önce Gündem

Forbes Advisor, suç oranları, sağlık hizmetlerinin kalitesi ve doğal afet riskleri gibi çeşitli kriterleri değerlendirerek dünyanın en güvenli ve en tehlikeli şehirlerini belirledi. Yapılan analizde İstanbul, bu listeye dahil olarak dikkat çekti.

2 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Siirt ili Pervari kırsalında gerçekleştirilen “Gürz-2” operasyonu ile turuncu kategoride olan Benda Amed kod adlı Semra Ayverdi ve Baran Hemlin kod adlı Seyithan Sencer ile gri kategoride olan Sarı İbrahim kod adlı Yakup Nişo ve Destina Botan kod adlı Bişenk Durmuş adlı 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

2 ay önce Magazin

MasterChef Türkiye'de eleme süreci devam ederken, 13. yarışmacı nihayet belirlendi. Yarışmaya katılan 7 yarışmacı daha kısa süre içinde açıklanacak ve program 20 kişilik bir ekiple devam edecek.Bu hafta, Mehmet Şef ve Somer Şef, tezgahları dolaşırken ilginç bir olay yaşandı. Ensar'ın sergilediği teknik, şefleri gülme krizine soktu.

2 ay önce Yaşam

Dünyanın en zengin 5 insanından biri olarak bilinen Hintli iş adamı Lakshmi Mittal, Bodrum’da beklenmedik bir sorun yaşadı. Mittal'ın devasa yatı, Bodrum’un kıyılarında yeterli alan bulamayınca, lüks tekne limanı bir krizle karşı karşıya kaldı.

2 ay önce Dünya

Prens Harry ve Meghan Markle çifti, son günlerde medyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Prens Harry, eşi Meghan Markle'ı İngiltere'ye geri götürmeyeceğini duyurdu. Bu açıklama, çiftin İngiltere ile ilişkileri ve gelecekteki planları hakkında yeni spekülasyonlara yol açtı.