2023 yılının sonlarına doğru iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir ilişkiye adım atan Ebru Gündeş, Şubat ayında Dubai'de sürpriz bir şekilde evlenmişti. Bu evlilik, Gündeş’in dördüncü evliliği olurken, çift hakkında birçok spekülasyon ortaya atıldı. Gündeş’in 12 yaş küçük eşiyle 'yasak aşk' yaşadığı iddiaları bile gündeme geldi.

EBRU 1

Son dönemde, ünlü şarkıcının evliliği hakkında bomba bir iddia Beyaz Magazin yorumcusu Pınar Eliçe'den geldi. Eliçe, Ebru Gündeş’in evliliğiyle ilgili pişmanlık yaşadığını belirterek, "Ebru Gündeş'te bir pişmanlık söz konusu" dedi. Ayrıca, Eliçe, Gündeş’in 3 ila 5 ay içinde boşanma davası açabileceği yönünde önemli bir duyum aldığını da ekledi. 

EBRU 2

BÖYLE YANIT VERDİ

Tüm bu iddiaları gören Ebru Gündeş ayrılık haberlerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Eşi Murat Özdemir'le bir karesini paylaşan Gündeş, paylaşımına 'İyi ki' notunu düştü. 

ebru paylaşım

Gündeş'in bu paylaşımı kısa sürede gündem olurken 'ayrılık haberleri çıkınca fotoğraf paylaşmak çok komik', 'şimdiye kadar neredeydiniz?' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ