2020 yılında İngiltere'deki kraliyet görevlerini bırakarak Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınan Prens Harry ve Meghan Markle çifti, kraliyet ailesinden ayrılmış olsalar da medyanın ilgisinden kurtulamıyor.


Prens Harry'den Meghan Markle çıkışı: Onu İngiltere'ye geri götürmeyeceğim - Resim: 1

Geçtiğimiz günlerde, Prens Harry'nin ülkesini özlediği ve eşi Meghan Markle'ı sevmediği gerekçesiyle arkadaşlarıyla görüşmediği yönündeki iddialar gündeme gelmişti.

Prens Harry ve Meghan Markle çifti ikinci bebeklerini bekliyor

Prens Harry, ITV belgeseli "Tabloids on Trial" için verdiği son röportajda, Meghan Markle'ı İngiltere'ye geri götürmeme kararının ardındaki korkuları açıkladı. Harry, röportajında, "Hala tehlikeli bir durum var ve tek bir kişi, okuduklarına göre harekete geçebilir" şeklinde ifade etti. Ayrıca, "Bıçak ya da asit gibi herhangi bir tehdit benim için gerçek endişe kaynağı. Eşimi bu ülkeye geri götürmeme nedenlerimden biri de bu" dedi.

Meghan Markle ve Prens Harry'den çok konuşulacak açıklamalar - Son Dakika  Haberler

2022'de Metropolitan Polisi'nin eski terörle mücadele şefi Neil Basu, Sussex Düşesi'nin İngiltere'de yaşadığı süre boyunca ciddi tehditlerle karşı karşıya kaldığını ve bu tehditler nedeniyle bazı kişilerin dava edildiğini belirtmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ