2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Güzelcespor’da yeni sezon öncesi iç ve dış transferin büyük ölçüde tamamlandığı, imzaların da en kısa süre içinde kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.

2 ay önce Magazin

NOW’ın, yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni dizisinin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Ebru Şahin okuma provasında bir araya geldi.

2 ay önce Dünya

ABD’de seçimlerinde Obama çiftinin Demokrat Parti adına yarışması planlanan Kamala Harris’i destekleyeceğini açıkladı.

2 ay önce Özel Haberler

Özellikle Amerika Birleşik Devlet Devletleri ve Batı Avrupa’da “gelini ilk kez görme” ritüelini bilmeyeniniz yoktur. Ancak damadın hınzır arkadaşları ona öyle bir oyun oynuyor ki… Hem damat gülme krizine giriyor hem de izleyenler…

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kanlıcaspor’dan flaş imza.

2 ay önce Dünya

Paris'te 100 yıllık aradan sonra düzenlenen Olimpiyat Oyunları, açılış töreni, binlerce sporcuyu taşıyan 85 geminin Seine Nehri'ndeki Austerlitz Köprüsü'nden hareketiyle başlayacak. Açılış törenini 300 bin kişinin izlemesi bekleniyor. Seine Nehri'nin törenin yapılacağı kısmı çevrilirken, bölgede yaşayanlar bir süredir evlerine karekod okutarak girebiliyor.

2 ay önce Spor

Şampiyonlar Ligi eleme turunda Lugano ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini deplasmanda 4-3 yenerek İstanbul'a avantajlı bir skorla döndü. Ancak teknik direktör Jose Mourinho, oyuncularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı. Mourinho, maç sonrası yaptığı toplantıda, "Bu skor, bizi rahata sürüklememeli. Her an her şey olabilir, dikkatli olmalıyız," dedi.

2 ay önce Manşet

Son VNL şampiyonu Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesinde heyecanlarını eğlenceli videolar çekerek atıyorlardı. Zehra Güneş, Elif Şahin, Aslı Kalaç ve Meliha Diken Hollanda maçı öncesinde Vodafone aracılığıyla yeni bir video yayınladı. Filenin Sultanları Paris Olimpiyatlarına 'Biz hazırız!' dedi.

2 ay önce Gündem

Fenerbahçe Asbaşkanı ve Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı 'İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin.' sözleriyle dikkat çekmişti. Ünlü ismin bu sözler nedeniyle Ferrari’sinden olabileceği gündeme geldi. Dünyanın en prestijli markalarından Ferrari daha önce Justin Bieber, Chris Harris, Nicholas Cage, 50 Cent ve Deadmau5 gibi ünlü isimleri benzer sebepten kara listeye almıştı.

2 ay önce Manşet

SON DAKİKA | CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Panorama TR Araştırma Şirketi'nin yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı. Özel, "Geçen aya göre partimiz oyunu yarım puan arttırdı, AKP yarım puan kaybetti. CHP yüzde 35,4 ile yine birinci parti AKP yüzde 31 küsur bir oyla ikinci parti. Yerel seçimlerdeki 1,8'lik farkı her ay istikrarlı bir şekilde arttırarak şu anda 4 puana çıkarmış durumdayız" dedi.