Yaptığı her hareketle gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın geçen günlrde bir videosu yeniden gündem olmuş; "Hayattaki vereceğim en büyük ders size şu olsun" diyen ünlü ismin; 'Ben muhabirlikten itibaren bulunduğum alanda kendime bir mutluluk yarattım. Yeminle söylüyorum bu mutluluk parayla hiçbir zaman artmadı. Başarıyla arttı. Parayı kaybetme korkum olmadığı için akıl almaz riskler aldım. İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin." sözleri dikkat çekmişti. 

Ekran Resmi 2024 07 24 15.20.56

ELİNDEN ALABİLİR

Acun Ilıcalı’nın bu sözlerinin ardından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ferrari ile ilgili sözlerinin ardından marka değerine çok önem veren İtalyan markanın Ilıcalı’dan arabasını geri alabileceğini veya kara listeye sokabileceği söylentisi sosyal medyada gündeme getirildi. Dünyanın en prestijli araba markalarından biri olan Ferrari daha önce Justin Bieber, Chris Harris, Nicholas Cage, 50 Cent ve Deadmau5 gibi ünlü isimleri benzer sebepten kara listeye almıştı.  

Acun-30

SÜREKLİ SERVETİYLE GÜNDEME GELİYOR

Ayrıca aylar önce Nur Tuğba Namlı'nun YouTube programına katılan Acun Ilıcalı şükretmekten yakınmaya vakit bulamadığını belirtmiş, servetiyle adından söz ettiren Ilıcalı; 'Kafanda şöyle canlandırmanı istiyorum. Uçakta yaşamak aslında benim hayatımın bir parçası. Türkiye’de ofisi var adamın, İngiltere’de takımı var, Dominik’te de işi var. Vallahi bir yerden sonra Allah o kuvveti veriyor. Şükretmekten yakınmaya vakit bulamıyorum ben. Allah bunu nasip etti daha ne olsun diyorum yani. Dünyada ne istesem alabilirim, bu çok kolay bir durum değil. Bu duygu sana Allah'ım bana bunu lütfettin, Allah razı olsun'u getiriyor devamında.' ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: DEMET SAROVA