2 ay önce Spor

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında yaptığı antrenmanla devam etti.

2 ay önce Spor

Galatasaray transferi KAP'a bildirdi... Galatasaray'dan transfer.. Sarı-kırmızılar, Elias Jelert Kristensen'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Kopenhag ile resmi görüşmelere başladığını resmen açıkladı. Elias Jelert ile 5 yıl sözleşme imzalanacak. 21 yaşındaki sağ bek Kopenhag formasıyla 97 resmi müsabakada oynadı.

2 ay önce Ekonomi

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni bir düzenleme sayesinde, kazaya karışmış araçlara ait eksper raporlarına artık e-Devlet üzerinden erişilebilecek. Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği tarafından yapılan duyuruda, bu yeniliğin araç sahiplerine büyük kolaylık sağlayacağı vurgulandı.

2 ay önce Özel Haberler

Kendine has üslubuyla yaptığı ekonomik yorumlarla dikkat çeken ekonomist ve Sözcü yazarı Murat Muratoğlu canlı yayında 'Çinliler köpek yiyor, öldüreceğimize Çin’e ihraç edelim, ihracat yapmış oluruz.' ifadeleri sonrasında kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi. "Yorum yaparken espriden anlamayan nesile alışkın değilim! Çin'e, Kore ye köpek ihraç edelim derken bunu ciddiye alan zeka sahibiyle zaten oturup konuşmam." dedi.

2 ay önce Dünya

Barbie, çeşitliliği ve kapsayıcılığı artan bebek serisine iki yeni üye eklediğini duyurdu: Görme engelli Barbie ve Down sendromlu ilk siyahi Barbie! Özellikle siyahi bebek büyük ilgi çekti.

2 ay önce Kültür Sanat

Başrolünü Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın paylaştığı Gain'in sevilen dizisi 'Ayak İşleri' dizisinin dördüncü sezon tanıtımı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda oturan Caner Özyurtlu, senaryoyu Volkan Öge ile birlikte kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını ise AC Film üstleniyor.

2 ay önce Politika

SGK en fazla prim borcu olan 5 belediyeyi açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “SGK’ya en fazla prim borcu olan 5 belediyenin tamamı CHP’li belediyelerdir. Bu gerçek yerel seçimler öncesinde de böyleydi” dedi.

2 ay önce Borsa-Ekonomi

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Ağustos ayında altının durumunun n olacağına dair öngörülerde bulundu. Ağustos ayının ilk gününe işaret ederek, "Bugün her şey değer kaybediyor." dedi.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Sezonun başlangıcına kısa bir süre kala İstanbul kulüpleriyle görüşmelerde bulunan milli oyuncu, anlaşma sağlanamayınca rotasını Alanyaspor'a çevirdi. Corendon Alanyaspor, Serdar Dursun'un lisansını çıkardı ve golcü futbolcu, yeni sezon için Alanyaspor forması giyecek.

2 ay önce Dünya

Çin'de bir adam, asansörde taşıdığı lityum pilin patlaması sonucu yanarak hayatını kaybetti. Korkunç olay anını gösteren video, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı