3 ay önce Dünya

Nepal'in başkenti Katmandu'da 19 kişinin bulunduğu bir uçağın kalkıştan kısa süre sonra düşmesi sonucu 18 kişi hayatını kaybetti, pilot yaralandı.

3 ay önce Amatör Lig

Bölgemiz antrenörlerinden Gökçealispor Altyapı Sorumlusu Ergün Akgün Erzurum’da düzenlenen TFF-FGD Eğitim Programının ikinci aşamasını da başarıyla tamamlayarak UEFA B Antrenörlük belgesini almaya hak kazandı.

3 ay önce Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının "6356 Sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu Gereğince İşkollarındaki İşçi Sayıları ve Sendikaların Üye Sayılarına İlişkin 2024 Temmuz Ayı İstatistikleri Hakkında Tebliğ"i, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu istatistiklerine göre, temmuz itibarıyla 16 milyon 973 bin 613 işçiden 2 milyon 512 bin 332'sinin sendikalara üyeliği bulunuyor.

3 ay önce Keşfet

Celebrity Net Worth'a göre net serveti yaklaşık 100 milyon dolar olan Acun Ilıcalı, açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü isim bu kez de "İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin..." sözüyle adından söz ettirdi.

3 ay önce Magazin

Hande Doğandemir, "Geldi benimki" notuyla sosyal medyada yeni bir aşka adım attığını duyurdu. Ancak, sürpriz bir gelişme yaşandı; Doğandemir'in yeni sevgilisi, ünlü oyuncunun eski eşi olarak dikkat çekti. Güneşi Beklerken, Hayatımın Aşkı, Can Kırıkları, Annemizi Saklarken ve son olarak Hayat Bugün dizilerinde rol alan Doğandemir, özel hayatındaki bu gelişmeyle de gündeme geldi.

3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Yeniyüzyıl Gençlikspor transfere doymuyor.

3 ay önce Gündem

SON DAKİKA | Trabzon Emniyet Müdürüyken Danıştay'ın andımız kararı sonrasında gerçekleştiriken uyuşturu operasyonuna "Andımız Var" ismini verdikten sonra Sudan’a sürülen ve oradan da emekli olan Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İBB Zabıta Daire Başkanlığı’na atandı. İmamoğlu’nun bu ataması “çok manidar bulundu.

3 ay önce Gündem

Şarkıcı Yeşim Salkım, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i etiketleyerek sosyal medyada dikkat çeken bir isyan paylaştı. Salkım, paylaşımında "Dondurmanın topu 150 TL, bilmem biliyor musunuz yoksa size dondurma yasak mı?" şeklinde sert bir eleştiride bulundu. Bu paylaşım, ekonomik sıkıntılarla ilgili tartışmaları yeniden alevlendirdi.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Gülsuyuspor transferde durmak bilmiyor.

3 ay önce Keşfet

"Senden Çok Var", "Beyaz ve Sen", "Aşksız Prens" gibi birçok parçasıyla hafızalarımıza kazınan Rober Hatemo'nun daha önce katıldığı bir program yeniden gündeme geldi. Şarkıcı İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisini takip etme nedenini açıkladı.