Şarkıcı Yeşim Salkım, tatil beldelerinde artan fiyatlara ve ekonomik sorunlara sert bir dille isyan etti. Bodrum’daki durumdan şikayet eden Salkım, "Bodrum artık bitmiş durumda, su ve elektrik kesintileri hiç bitmiyor.


İş yerleri büyük sıkıntıda, para yok ve herkes iş bırakıyor. Pahalılık korkunç ama yollar da kazılmış, yeni gelen başkan heyecanla çalışıyor ama sonuç olarak arabalarımızın ön takımları zarar görüyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

Yeşim Salkım açtı ağzını yumdu gözünü... Bakın Bodrum'a nasıl isyan etti - Resim: 4

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i etiketleyerek, "Bodrum değil, her yer berbat sayın Mehmet Şimşek. Dondurmanın topu 150 TL, bunu biliyor musunuz? Yoksa size dondurma yasak mı?" şeklinde eleştirilerde bulundu. Ayrıca, "Çocuklar dondurma yiyemiyor mu, bu fiyatlarla?" diyerek sitemini sürdürdü.

Salkım, CHP belediyelerine de eleştiride bulunarak, "Siz hepiniz aranızda anlaşma mı yaptınız? Milleti Atatürk bahanesiyle kandırıp tembellik yapıyorsunuz. Para yok diyorsunuz ama konserlere para döktünüz. Hepiniz aynı, parti fark etmiyor, hepsi cebini düşündü, ülkesini değil" diyerek sert bir çıkışta bulundu.

image (39)

Kaynak: HABER MERKEZİ