2 ay önce Gündem

Daha önce araları hayli gergin olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki ilk telefon görüşmesi gerçekleşti. 45 saniye süren telefon görüşmesinde Hacıosmanoğlu, FETÖ’cülerin Azrail’i olacağı sözünü verirken, Koç, “Beklentimiz adil olmanızdır” dedi.

2 ay önce Özel Haberler

Rennes ve Marsilya kulüpleri, Alman ekibi Borussia Dortmund'un kadroda düşünmediği Salih Özcan için nabız yokluyor. Fransız ekiplerinin kısa süre içinde resmi tekliflerini yapması bekleniyor.

2 ay önce Gündem

Sokak hayvanlarına yönelik yasa tasarısı gündemdeki tartışmalarını sürdürürken, Sözcü TV'deki Murat Muratoğlu'nun önerisi sosyal medyada büyük tepki topladı. Muratoğlu'nun söyledikleri üzerine, programın sunucuları Ebru Baki ve Deniz Zeyrek de duydukları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

2 ay önce Özel Haberler

Ajax forması giyen Brian Brobbey, bu yaz takımdan ayrılabilir. Hollandalı golcü, Premier Lig'de oynamak istiyor. Bazı İngiliz takımlarının da yakın zamanda Ajax'ın kapısını çalması bekleniyor.

2 ay önce Özel Haberler

İngiltere'de forma giyen futbolcular arasında en yüksek yıllık maaşı alan isim, Manchester City'nin yıldızı Kevin De Bruyne... Belçikalı futbolcu senede 24.7 milyon euroyu cebine koyuyor.

2 ay önce Özel Haberler

Jhon Duran, Aston Villa Yönetimi'ne West Ham'a transfer olmak istediğini söyledi. Kulüpler arasındaki pazarlıklar sürüyor. Şu ana kadar bir anlaşma sağlanamadı. Ancak oyuncunun kararı durumu değiştirebilir.

2 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi PSG, Manchester United’ın orta saha oyuncusu Bruno Fernandes'i kadrosuna katmak istiyor. Konuyla ilgili pazarlıkların yakında başlaması bekleniyor. Ancak bu transfer pahalıya patlayabilir.

2 ay önce Özel Haberler

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre; psikiyatri hastalarının büyük bölümüne yanlış tanı konmuş. Uzmanlar, öncelikle kendinize iyi bir psikolog bulmanızı önerirken aynı zamanda hiçbir bilgiyi doktorunuzdan saklamamanız gerektiğini belirtti.

2 ay önce Özel Haberler

Bebeğinizin pişik belirtilerini hafifletmeye yardımcı olacak bazı ipuçları bulunuyor. Bunları uygularsanız, genel olarak miniklerin sıcaklıkla ilgili problemler yaşamasının da önüne geçebilirsiniz.

2 ay önce Dünya

Dünyaca ünlü milyarder Elon Musk, cinsiyet değiştiren oğluyla alakalı açıklamalarda bulundu. Bir YouTube programına konuk olan Musk, cinsiyet değiştirme sürecinde 'kandırıldığını' söyledi. Musk, kendisine çocuğunun intihar edebileceğini söylendiğini, bu nedenle hormon ilaçlarını kullanmasına izin verdiğini açıkladı.