Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu arayarak kutladı. Başkan Hacıosmanoğlu telefonunu, "Aramanıza çok sevindim” diyerek açtı. 

Ali Koç da, “Sayın Başkan seçim başarınızı kutluyorum ve başarılar diliyorum. Beklentimiz adil olmanızdır” dedi. Hacosmanoğlu’nun Koç’un bu sözlerine karşılık cevabı, “Bundan hiç kuşkunuz olmasın” oldu.

İ B R A H İ M-3

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha, “Biz bugüne kadar Türkiye Futbol Federasyonu’na yuvalanan FETÖ’cü yapıyla tek başımıza mücadele ettik. Etmeye de devam edeceğiz. Eğer siz de bu konuda duyarlı davranırsanız seviniriz” diye devam etti.

"BUNDAN KUŞKUNUZ OLMASIN"

Koç’un bu sözlerine karşılık Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanıtı hayli sert oldu: “Ali bey göreceksiniz FETÖ’cülerin Azrail’i olacağım. Bundan hiç kuşkunuz olmasın”

Başkan Koç ve Hacıosmanoğlu 45 saniye süren bu konuşmanın ardından birbirlerine başarı dileyerek telefonu kapattı. 

Alikoç-8

Hatırlanacağı gibi İbrahim Hacıosmanoğlu, seçildikten sonra verdiği ilk röportajda, “Geçmiş orada kaldı. Futbol ailesini kucaklayacağız. Sevgi her şeyin üstesinden gelir. Geçmişte yaptıklarım bir kulüp aidiyetinden kaynaklanmaktaydı. Artık ailenin lideriyim" İfadelerini kullanmıştı. 

Muhabir: LİLA OKYANUS