2 ay önce Özel Haberler

İngiltere'nin en çok madalya kazanan kadın Olimpiyat binicisi Charlotte Dujardin'in bir atı defalarca kırbaçladığı görüntüleri yayınlanınca Paris 2024’ten çekilmek zorunda kaldı.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA’da teknik direktörlük görevine Hakan Çobanoğlu getirildi.

2 ay önce Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Süleymaniye sorumlusu Ömer Fırat ile beraberindeki iki teröristi Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Şirintepespor’dan flaş imza.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1. Küme ekiplerinden Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları’nda iç transferde iki imza birden geldi.

2 ay önce Magazin

Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısını kendine has yorumuyla seslendiren ve ardından klip çeken Yılmaz Morgül telif engeline takılmış ve şarkıcıya demediğini bırakmamıştı. Yılmaz Morgül şarkıyı okumaktan vazgeçemedi... Mert Demir Yılmaz Morgül hakkında ilk kez konuştu.

2 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Akdeniz'de 3.4 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

2 ay önce Dünya

Toprak koyması sonucu kapatılan, İtalya'nın en romantik yürüyüş rotalarından biri olan “Aşk Yolu” 10 yıllık uzun bir aradan sonra yeniden açılıyor. "Aşk Yolu" ("Via dell'Amore") olarak bilinen yol, Riomaggiore ve Manarola arasında yer alıyor. 2012 yılında yaşanan toprak kayması sonucu dört turistin yaralanması üzerine kapanan rota, kapsamlı bir tadilatın ardından 27 Temmuz'da tekrar açılacak. Yürüyüş rotasının ilk bölümü geçtiğimiz yıl ön gösterim kapsamında bir grup turisti ağırlamıştı.

2 ay önce Kültür Sanat

Taylor Swift, aylardır müzik listelerinde zirvede yer alıyordu, ancak Eminem bu dominasyonu sonlandırdı. ABD'li rapçi, 12. stüdyo albümü "The Death of Slim Shady" ile müzik listelerinde bir numaraya yükseldi.

2 ay önce Ekonomi

Yatırım amaçlı olarak alınan altının fiyat listesinde güncel durum ne? 24 Temmuz Çarşamba günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.575 TL - satış 2.607 TL, çeyrek altın da alış 4.193 TL - satış 4.253 TL ve altının ons fiyatı 2.415'den işlem görüyor.