Turnesiyle büyük bir başarı yakalayan ve bahar aylarında çıkardığı "The Tortured Poets Department" albümüyle müzik listelerinde zirveye yerleşen Taylor Swift, uzun süre birinciliğini korumuştu. Ancak ABD'li rapçi Eminem, iki hafta önce yayımladığı 12. stüdyo albümü "The Death of Slim Shady" ile müzik listelerinde zirveye oturdu.

Eminem, Taylor Swift’in 12 haftalık zirve yolculuğunu sonlandırarak, albümüyle eleştirmenlerden tam not aldı. Bu albüm, Eminem'in müzik listelerinde zirveye yerleştiği geleneği devam ettirdi. Swift, bu değişimin ardından dördüncü sıraya gerilerken, Koreli pop grubu Enhyphen ikinci ve Zach Bryan üçüncü sırada yer aldı.

Spotify Eminem'e telif ödememiş - Mynet trend

"SLİM SHADY ÖLDÜ, YAŞASIN EMİNEM"

Eminem, geçen ay gazetelere verdiği ilginç ölüm ilanıyla yeni albümünü tanıttı. Albüm, hikâye anlatımı üzerine kurgulanmış ve son yılların popüler kavramları olan "ghosting," "body shaming," ve "mansplaining" gibi konuları da işin içine katıyor. Albüm, Eminem’in alter egosu Slim Shady'nin başına gelen olayları suç dizisi tarzında anlatıyor.

Slim Shady'nin 1997'de Dr. Dre ile birlikte hayatımıza girdiği günden bu yana, Eminem albümün yapımını yine Dr. Dre’ye emanet etti. 2002’de yayımlanan "The Eminem Show" albümünde yeni bir persona edinen rapçi, bu ismiyle dünya çapında tanınıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ