"Antidepresan" şarkısıyla çıkış yakalayan Mert Demir sonrasında "Ateşe Düştüm" şarkısıyla iddiasını devam ettirmişti. Geçen gün Az Önce Konuştum'a konuk olan Mert Demir ‘Ateşe Düştüm’ü kendisine has şekilde yorumladığı için telif istediği Yılmaz Morgül hakkında ilk kez konuştu.

Yılmaz Morgül ise birkaç hafta önce Demir'in yorumunu "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana..." sözleriyle eleştirmiş, ardından şarkıyı kendi tarzında okuyup bir de klip çekmişti. 

Meee

"BEN BÖYLE OKUYAMAM BU NE YA"

Şarkıcının YouTube'de yayınlanan klibi telif engeline takıldı ve MESAM/MSG tarafından kaldırıldı. Bunun üzerine Yılmaz Morgül açıklama yaparak; "Çok üzgünüm. Z kuşağı da isyanda! Eser hak ettiği şekilde yorumlandı, yaşayarak okudum. Bu kişiyi milyonlarca dinleyicime havale ediyorum. Bu yasak Mert Demir'den geldi. Kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane." diye sitem etmişti. 

Mert Demir Kimdir 2

SONUNDA YANIT VERDİ

Mert Demir katıldığı programda 'Ateşe Düştüm’ü Yılmaz Morgül’ün elinden almışsınız' sözlerine karşılık 'O şarkıda hikâyenin doğru şekilde ilerlemesi gerekiyordu. Yaşam enerjisini söndürdüysek çok üzgünüm ama yapacak bi şey yok. Antidepresan’da da Nihat Doğan’la aynısı oldu. Neyse ki o ısrarcı olmadı.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: DEMET SAROVA