2 ay önce Ekonomi

Türkiye'nin köklü hava yolu şirketlerinden Atlasglobal resmen iflas etti.

2 ay önce Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter'in sosyal medyadan yaptığı Özgür Özel paylaşımı dikkat çekti. Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel için “şapşik” dedi.

2 ay önce Keşfet

Milli gururumuz son VNL şampiyonu Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesinde heyecanlarını eğlenceli videolar çekerek atmaya çalışıyorlar. Zehra Güneş, Meliha Diken ve Elif Şahin 'Ben Kimim?' oyununu oynadı. Zehra Güneş, Melissa Vargas olup kendisini bilirken Elif Şahin, Daniele Santarelli'yi bilemeyerek oyunun kaybedeni oldu.

2 ay önce Yaşam

İstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde denize düşüp tekne ile kurtarılan genç kız hayatını kaybetti.

2 ay önce Gündem

Diyanet'in “aday din görevlileri” için düzenlediği yemek ihalesinde haftanın her günü etli yemek talep etmesi büyük tepki topladı. Gazeteci Deniz Zeyrek, bu duruma sert bir eleştiride bulunarak, “Ali Erbaş, et yemekten gut olacak; vatandaş ise ayda bir kez eti sıyrılmış kemik alacak” şeklinde konuştu. Zeyrek’in bu açıklamaları, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

2 ay önce Keşfet

Fenerbahçe’nin dün akşam oynadığı ve 4-3 kazandığı maçtan sonra Başkan Ali Koç kutlamak için teknik direktör Jose Mourinho’yu aradı. Koç, önce galibiyet nedeniyle Portekizli hocayı kutladıktan sonra, “Youssef En-Nesyri’nin transferi bitti. Başka transfer istiyor musun?” diye sordu. Mourinho, Başkan Koç’un bu sorusuna, “Transfer filan istemem. 50 milyon dolar (Yaklaşık 1.7 milyar TL) da verseler Ferdi Kadıoğlu’nu satmayın yeter” diye karşılık verdi.

2 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Malatya'da 3.0 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

2 ay önce Gündem

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de düzenlenen bir panelde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in "Cumhurbaşkanı'nın elini sıkmıyor" eleştirisine sert bir yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "Gazeteciler, öğrenciler ve akademisyenlerin hakkını savunmak için onun elini sıkmadım ve sıkmayacağım. Süleyman Şah türbesini kaçırıp vatan toprağını terk ettiği için elini sıkmayacağım ve yüzüne bakmayacağım.

2 ay önce Ekonomi

Her ne kadar Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, her fırsatta ekonomik durumun iyiye gittiğini ifade etse de piyasalar bunun tam tersini söylüyor. Kredi faizlerinin artması ve bozulan nakit akışı nedeniyle, Türkiye’deki karşılıksız çıkan çek sayısı bu yılın ilk altı aylık döneminde tam yüzde 78,7 oranında artarak, 62 bin 597’den 111 bin 886’ya kadar yükseldi.

2 ay önce Yaşam

Bursa'da motosikletle gelip cep telefonu bayisini kurşuna tutan silahlı saldırgan güvenlik kamerasına yansıdı.